Tragédia! Váratlanul elhunyt Casey Johnson
30 éves volt
Casey Johnson holttestére hétfő délelőtt találtak rá lakásában, állítólag már napok óta halott lehetett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly decemberben mi is beszámoltunk az örömteli hírről, miszerint Tila Tequilát eljegyezte leszbikus kedvence, Casey Johnson. A 28 éves szingapúri születésű celebmaca büszkén mutatta meg a Ustream nevű portálra feltöltött videón azt a 17 karátos gyémántgyűrűt, amelyet kedvesétől kapott, és amelyről a rossz nyelvek azt pletykálták, hogy nem is valódi.

A sztárpár azonban sajnos nem élvezhette sokáig a boldogságot, Tequila ugyanis tegnap tette közzé a Twitteren a szomorú hírt, miszerint harmincéves szerelme váratlanul elhunyt. A gyászhírt a rendőrség is megerősítette.

- Kérlek titeket, hogy imádkozzatok kedvesemért, Casey Johnsonért, aki elhunyt. Köszönöm mindenkinek a szeretetet és támogatást, de most távol leszek a nettől, hogy gyászoló családjával legyek – írta a tévésztár sokak megdöbbenésére.

Napok óta halott lehetett

Casey Johnson – a Johnson & Johnson szépségápolási szereket forgalmazó világmárka társalapítójának ük-ükunokája – a hírek szerint súlyos cukorbeteg volt. A rendőrök, illetve a tűzoltók hétfő délelőtt érkeztek Los Angeles-i otthonába, miután Casey napok óta nem vette fel a telefont.

- Halála természetes okokból következhetett be. Bűnténynek nincs nyoma, a halottkém hivatalos jegyzőkönyvére azonban még várunk – nyilatkozta Sara Faden nyomozó.

Botrányos magánélet

A nyíltan meleg híresség mindig is imádta a reflektorfényt és a botrányokat, zűrös magánéletével pedig több alkalommal is a címlapokra került. Exbarátnőjével, Courtenay Semellel például olyan durván összeverekedett tavaly októberben, hogy Semel dühében felgyújtotta Johnson haját.

Novemberben pedig azt követően tartóztatták le, hogy betört egy másik volt nője, Jasmine Lennard lakásába, ahonnan állítólag ékszereket, ruhákat és hivatalos dokumentumokat lopott el. Mielőtt pedig távozott volna a helyszínről, egy vibrátort és egy nedves törölközőt hagyott neki üdvözlésképpen. Casey Johnsont nemcsak Tila Tequila, hanem örökbe fogadott lánya, Ava, valamint édesapja, a New York Jets tulajdonosa, Robert Wood Johnson IV gyászolja.
Ezt is szeretjük