Tragédia! Váratlanul elhunyt Casey Johnson

30 éves volt

Casey Johnson holttestére hétfő délelőtt találtak rá lakásában, állítólag már napok óta halott lehetett.

Tavaly decemberben mi is beszámoltunk az örömteli hírről, miszerint Tila Tequilát eljegyezte leszbikus kedvence, Casey Johnson. A 28 éves szingapúri születésű celebmaca büszkén mutatta meg a Ustream nevű portálra feltöltött videón azt a 17 karátos gyémántgyűrűt, amelyet kedvesétől kapott, és amelyről a rossz nyelvek azt pletykálták, hogy nem is valódi.

A sztárpár azonban sajnos nem élvezhette sokáig a boldogságot, Tequila ugyanis tegnap tette közzé a Twitteren a szomorú hírt, miszerint harmincéves szerelme váratlanul elhunyt. A gyászhírt a rendőrség is megerősítette.

- Kérlek titeket, hogy imádkozzatok kedvesemért, Casey Johnsonért, aki elhunyt. Köszönöm mindenkinek a szeretetet és támogatást, de most távol leszek a nettől, hogy gyászoló családjával legyek – írta a tévésztár sokak megdöbbenésére.

Napok óta halott lehetett

Casey Johnson – a Johnson & Johnson szépségápolási szereket forgalmazó világmárka társalapítójának ük-ükunokája – a hírek szerint súlyos cukorbeteg volt. A rendőrök, illetve a tűzoltók hétfő délelőtt érkeztek Los Angeles-i otthonába, miután Casey napok óta nem vette fel a telefont.

- Halála természetes okokból következhetett be. Bűnténynek nincs nyoma, a halottkém hivatalos jegyzőkönyvére azonban még várunk – nyilatkozta Sara Faden nyomozó.

Botrányos magánélet

A nyíltan meleg híresség mindig is imádta a reflektorfényt és a botrányokat, zűrös magánéletével pedig több alkalommal is a címlapokra került. Exbarátnőjével, Courtenay Semellel például olyan durván összeverekedett tavaly októberben, hogy Semel dühében felgyújtotta Johnson haját.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Novemberben pedig azt követően tartóztatták le, hogy betört egy másik volt nője, Jasmine Lennard lakásába, ahonnan állítólag ékszereket, ruhákat és hivatalos dokumentumokat lopott el. Mielőtt pedig távozott volna a helyszínről, egy vibrátort és egy nedves törölközőt hagyott neki üdvözlésképpen.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Casey Johnsont nemcsak Tila Tequila, hanem örökbe fogadott lánya, Ava, valamint édesapja, a New York Jets tulajdonosa, Robert Wood Johnson IV gyászolja.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük