Lebukott fiatal szeretőjével a nős színész - Kollégája nyitott rájuk

Új részletek derültek ki Harrison Ford viszonyáról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tovább gyűrűzik a botrány Harrison Ford és Carrie Fisher viszonya körül: most kiderült, hogy még a Star Wars-beli szerelmi háromszögük harmadik csúcsa, Mark Hamill is részese volt az afférnak, ugyanis kis híján lebuktatta a tilosban járó szerelmeseket.

A Luke Skywalkert alakító színész egyik reggel váratlanul felbukkant Ford lakása előtt, pont akkor, amikor ő és Carrie Fisher éppen néhány lopott pásztorórát töltöttek együtt. Hamill zavartan megkérdezte, hogy mi folyik köztük, mire a köztudottan nős Harrison Ford viccesen rávágta, hogy eljegyezték egymást 19 éves kolléganőjével.

Mark Hamill nevetve csak legyintett a színész megjegyzésén - azóta sem derült ki, hogy valóban nem esett le neki, hogy mi zajlott kollégái között, vagy csak megőrizte a páros titkát ennyi éven át.

Hűtlenkedő sztárok

Nemcsak Harrison Fordról derült ki, hogy félrekacsingatott felesége mellett - nézd meg, kik buktak még le szeretőikkel!

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük