Nős kollégájával kezdett viszonyt a színésznő - Tönkre akarta tenni a házasságát
Döbbenetes dolog derült ki Carrie Fisher életrajzi könyvéből.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Carrie Fisher legújabb életrajzi könyvében bevallotta azt, amit már sokan sejtettek: a Star Wars-filmek forgatásán az akkor 19 éves színésznő viszonyt folytatott nős kollégájával, Harrison Forddal. A kapcsolatuk George Lucas születésnapi partiján kezdődött: Ford felajánlotta, hogy hazaviszi az enyhén spicces Carrie Fishert - persze nála is éjszakázott.

- Nagy lángon égett a kapcsolatunk: hétköznaponként Han és Leia voltunk, hétvégente pedig Harrison és Carrie. Egyszerűen felnéztem rá. Annyira csodálatosnak tartottam, egy igazi hősnek. Nem is értettem, mit lát egy ilyen fantasztikus férfi egyáltalán egy olyan lányban, mint én - írta a könyvben, ami a naplóbejegyzéseit is tartalmazza.

A színésznő azt is elárulta, arról álmodozott, hogy Harrison Ford egy szép napon elhagyja a feleségét, és megkéri a kezét egy hatalmas gyémántgyűrűvel, amibe a Carrison felirat - neveik összemosásából - lesz gravíroztatva. Végül csalódnia kellett, hiszen a sztár a forgatás végén visszatért a nejéhez - azonban ő és Harrison Ford máig remek kapcsolatot ápolnak.

Sztárok, akik egy másik hírességgel léptek félre

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a párokat, akik egy harmadik híresség miatt szakítottak!

Ezt is szeretjük