Katalin 67 éves anyja ilyen méltóságteljesen búcsúzott a királynőtől: Carole mindenben támogatja lányát

Carole Middleton is ott volt Erzsébet királynő temetésén.

carole-és-erzsébet-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Carole Middleton is részt vett Erzsébet királynő temetésén, amit még hétfőn tartottak. A 67 éves asszony az elmúlt években többször bebizonyította, hogy ő a lánya, Katalin hercegné legfőbb támogatója.

Carole Middleton Erzsébet királynő temetésén

Már a királynő halála másnapján Carole vállalkozása Instagram-oldalán búcsúzott Erzsébet királynőtől: "Mélyen elszomorított minket Őfelsége, a királynő halála. Több mint 70 éven át az Egyesült Királyság és a Nemzetközösség népének szolgálatára szentelte életét. Őszinte részvétünket fejezzük ki a királyi családnak ebben a szomorúságban" - fogalmazta akkor.

Lányához hasonlóan ő is nagyon elegánsan jelent meg a temetésen, férjével, Michael Middletonnal ott voltak Londonban, a Westminster-apátságban, majd miután a szertartás a végéhez ért, a királyi család tagjaival ők is Windsorba utaztak, hogy az ottani Szent György-kápolnában elbúcsúztassák az uralkodónőt.

Mióta Katalinból hercegné lett, azóta Carole Middleton is igyekszik minél több királyi családdal kapcsolatos eseményre eljutni, hogy ezzel is támogassa idősebbik lányát. Az elmúlt években számtalan felvétel készült róla ezeken a rendezvényeken, mi ezekből válogattunk. Képes összeállításunkban megnézheted Carole Middleton fotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük