Katalin 67 éves anyja ilyen méltóságteljesen búcsúzott a királynőtől: Carole mindenben támogatja lányát
Carole Middleton is ott volt Erzsébet királynő temetésén.

carole-és-erzsébet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carole Middleton is részt vett Erzsébet királynő temetésén, amit még hétfőn tartottak. A 67 éves asszony az elmúlt években többször bebizonyította, hogy ő a lánya, Katalin hercegné legfőbb támogatója.

Carole Middleton Erzsébet királynő temetésén

Már a királynő halála másnapján Carole vállalkozása Instagram-oldalán búcsúzott Erzsébet királynőtől: "Mélyen elszomorított minket Őfelsége, a királynő halála. Több mint 70 éven át az Egyesült Királyság és a Nemzetközösség népének szolgálatára szentelte életét. Őszinte részvétünket fejezzük ki a királyi családnak ebben a szomorúságban" - fogalmazta akkor.

Lányához hasonlóan ő is nagyon elegánsan jelent meg a temetésen, férjével, Michael Middletonnal ott voltak Londonban, a Westminster-apátságban, majd miután a szertartás a végéhez ért, a királyi család tagjaival ők is Windsorba utaztak, hogy az ottani Szent György-kápolnában elbúcsúztassák az uralkodónőt.

Mióta Katalinból hercegné lett, azóta Carole Middleton is igyekszik minél több királyi családdal kapcsolatos eseményre eljutni, hogy ezzel is támogassa idősebbik lányát. Az elmúlt években számtalan felvétel készült róla ezeken a rendezvényeken, mi ezekből válogattunk. Képes összeállításunkban megnézheted Carole Middleton fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük