50 éves lett a Baywatch szőke bombázója: Carmen Electra dögös fürdőruhában ünnepelte a születésnapját
Carmen Electra 1997-től játszotta Lani McKenzie-t a vízimentős sorozatban.

carmen-electra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ötvenéves lett Carmen Electra, a Baywatch szőke bombázója. Az 1972. április 20-án Ohióban született színésznő 1997-ben csatlakozott a malibui vízimentőkről szóló szériához, Lani McKenzie-ként pedig kisvártatva a '90-es évek egyik szexszimbólum színésznője lett.

Az eredetileg Tara Leigh Patrick névre keresztelt híresség már az általános iskolában a reflektorfénybe vágyott. Először nem a képernyőn vagy a mozivásznon képzelte el magát, hivatásos táncoskarrierről álmodott.

Carmen Electra 50 éves lett

Az Artists Dance Táncstúdióban sajátította el a szakmát, majd 1990-ben Kaliforniába költözött, és elkezdett meghallgatásokra járni. Ekkoriban találkozott Prince-szel, az énekes javaslatára vette fel a Carmen Electra művésznevet, és le is szerződött a lemezkiadó cégéhez. Először a zeneiparban bontogatta a szárnyait, majd 1996-ban felajánlották neki, hogy szerepelhet a Playboy májusi kiadásának címlapján. A dögös fotó egyenes úton vezette a Baywatch szereplőválogatására, a sorozattal pedig az egész világ megismerte a nevét.

Tegnapi születésnapját a The Beverly Palm Springs nevű luxusüdülőhelyen ünnepelte. Az Instagramon mutatta meg, hogy az impozáns helyszínt szülinapi lufikkal díszítették ki a tiszteletére. Nem ez volt az egyetlen bejegyzés, amit a nagy napon tett közzé, egy dögös, fürdőruhás képet is posztolt magáról. A szexi darab kiemelte hibátlan alakját, a kommentelők nem győzték dicsérni, milyen lenyűgözően néz ki.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös fürdőruhás fotót posztolt magáról az 50. születésnapján Carmen Electra, valamint azt is megnézheted, hogy fest bikiniben a Baywatch egykori sztárja.

Ezt is szeretjük