53 évesen elhunyt az Il Divo énekese: Carlos Marín koronavírusos volt
Carlos Marín szervezete feladta a harcot, az Il Divo énekese 53 éves volt.

GettyImages-676511474
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Il Divo spanyol származású énekese, Carlos Marín 53 évesen elhunyt, adta hírül a The Daily Mail. Elkapta a koronavírust, amit sajnos nem tudott legyőzni a szervezete.

Carlos Marínt gyászolják a rajongók

A múlt héten adtunk hírt arról, hogy az énekes december elején a Manchester Royal Hospital intézetébe került, ahol az intenzív osztályon kezelték, akkor még nem lehetett tudni, mi miatt kellett befeküdnie az intézetbe, az azonban már akkor kiderült, hogy orvosai mesterséges kómában tartották.

GettyImages-1083284484
Fotó: Timothy Norris / Getty Images Hungary

Marín december 7-én betegedett le, ezután került kórházba, a híroldal úgy tudja, hogy az 53 éves énekes eleve megkapta a koronavírus ellen kifejlesztett oltást.

Halálának hírét az Il Divo együttes a közösségi oldalukon jelentette be.

 "Fájó szívvel tudatjuk, hogy barátunk és partnerünk, Carlos Marín elhunyt. A barátainak, a családjának és a rajongóinak is hiányozni fog. Soha nem lesz még egy olyan hangú és lelkű ember, mint Carlos. Az Il Divo négyeseként 17 éve voltunk együtt ezen a hihetetlen utazáson, és a mi kedves barátunk nagyon fog hiányozni nekünk. Reméljük, és imádkozunk is azért, hogy a gyönyörű lelke békében nyugodhasson. Szeretettel, David, Sebastien és Urs."

A rajongókat teljesen letaglózta a szomorú hír: "Majd megszakad a szívem, mindnyájatokra gondolok most. Neki volt a legcsodásabb hangja és a leggyönyörűbb személyisége.", "Úristen, ez a legrosszabb hír, amit el tudtam volna képzelni. Szomorúan hallom ezt. Ezt nehéz felfogni! Őszinte részvétem Carlos családjának és barátainak és természetesen az Il Divo többi tagjának. Ez egyszerűen tragikus" - fogalmazták.

GettyImages-73062982
Fotó: Andrew Ross / Getty Images Hungary

Marín, bár Németországban született, Spanyolországban nőtt fel. Már egész kicsi korában énekelt, csupán nyolcéves volt, amikor megjelent debütáló albuma Little Caruso címmel. Két évvel később egy másik lemezt adott ki, ami a Mijn Lieve Mama (My Dear Mother) nevet kapta. Több spanyol tehetségkutatóban feltűnt, emellett egyre többször szerepelt a tévében. A '90-es években több musicalben szerepelt, például A nyomorultakban vagy a Grease-ben. Spanyolországban különféle rajzfilmek mesehőseinek kölcsönözte a hangját, például a Hamupipőke hercege is az ő hangján szólalt meg. Az Il Divóval még népszerűbbé vált.

A zenekar Simon Cowellnek köszönhetően alakult meg még 2003 decemberében. Tíz stúdióalbumot adtak ki, emellett körbeutazták turnéikkal több alkalommal a világot, hazánkban is jártak már. Királyi előkelőségek és amerikai elnökök előtt léptek fel, Barack Obama és George Bush is látta már őket élőben, sőt a Clinton házaspár is nagy rajongója a zenéjüknek.

Diana hercegnő utolsó fotózása

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Diana hercegnőről élete utolsó fotózásán.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük