1 év után válik férjétől a botrányhősnő - Kisbabájuk sem tartotta össze őket
Cardi B és Offset nem húzták sokáig egymás mellett.

cardi-b-offset-valas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt év komoly változásokat hozott Cardi B életébe. Tavaly novemberben mondták ki a boldogító igent a férjével, Offsettel, júliusban pedig megszületett a kislányuk, Kulture is.

Már el is válnak

Ugyan a rajongók számára úgy tűnt, minden rendben a pár között, akik rendszeresen cukiskodtak egymás közösségi oldalain, most kiderült, hogy nagy a baj a kapcsolatukban, sőt, már a válókeresetet is beadták. A szomorú hírt a botrányhősnő jelentette be az Instagramon:

- Régóta szerettem volna megoldani a dolgokat a kislányom édesapjával. Jó barátok vagyunk, és remek üzleti partnerek. Szeretjük egymást, de már jó ideje nem érezzük jól magunkat a másik mellett. Senki sem hibás, egyszerűen kiszerettünk a másikból. Már szét is költöztünk. Persze ennek ellenére nagyon szeretem őt, és továbbra is közösen neveljük a kislányunkat - nyilatkozta a közösségi site-ra feltöltött videóban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

There you go..peace and love

CARDIVENOM (@iamcardib) által megosztott bejegyzés,

A rapperre mostanság nagyon rájár a rúd, a heves természete miatt még börtönbe is kerülhet. Szeptemberben egy divatbemutatón úgy összeszólalkozott Nicki Minaj-zsal, hogy hozzávágta a cipőjét, rá egy hétre pedig verekedésbe keveredett egy New York-i sztriptízbárban. Komoly botrány lett az ügyből, aminek néhány nap múlva lesz a tárgyalása: a sztár pedig akár egy évet is kaphat súlyos testi sértés elkövetéséért.

Ezt is szeretjük