Katalin hercegnével irtó kínos dolgot művelt az énekesnő - Nyilvánosan kért tőle bocsánatot
Camila Cabello nem bírt magával, amikor a Kensington-palotában járt, ellopta Katalin hercegné ceruzáját.

katalin-hercegné-camila-cabello-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fiatalok egyik kedvenc énekesnője, Camila Cabello nagy megtiszteltetésben vehetett részt, amikor meghívást kapott a Kensington-palotába, ahol a Teen Hero Awards díjátadó eseményt tartották meg. A helyszínen természetesen Katalin hercegnével és Vilmos herceggel is találkozott, ám a sztár egy nagyon kínos dolgot művelt velük, ami miatt most a nyilvánosság előtt kért bocsánatot.

Camila Cabello egy rádiós interjúban kért bocsánatot Katalintól

A 22 éves énekesnő a BBC Radio One vendége volt, ahol Greg James rádiós műsorvezető készített vele interjút. Természetesen szó esett a palotában szerzett élményeikről is, ugyanis James is részt vett Cabelloval az október 22-én megrendezett eseményen.

- Legutoljára a palotában találkoztunk - kezdte a beszélgetést a műsorvezető, ezután az énekesnő átvette a szót.

- Ne merészeld elmondani, hogy mit csináltam az anyukámmal - jegyezte meg.

Ezután a rádiós bevallotta, rábeszélte Camilát, hogy lopja el azt a ceruzát, ami éppen a szemük előtt volt. A fiatal lány többször visszautasította, de harmadszorra belement, és elrejtette a ceruzát. A történet hallatán Katalin hercegné egy vicces Twitter-üzenettel reagált a Kensington-palota hivatalos oldalán. Két kiguvadt szem emojival üzent, amit nagy valószínűséggel viccnek szánt, hiszen mégiscsak egy ceruzáról volt szó, nem pedig egy értékes tárgyról.

Miután Camila ellopta a ceruzát, a rádiós műsorvezető rögtön beköpte.

- Mondtad a palota egyik emberének, hogy elloptam a ceruzát, erre én nagyon megijedtem. Ezután gyorsan anyukám táskájába rejtettem a tárgyat, de anyu rám parancsolt, hogy ezt nem tehetem, adjam vissza a ceruzát. Én erre mondtam neki, hogy nem, rábeszélt, hogy lopjam el, úgyhogy a mai napig nálam van. Szóval elnézéseteket kérem ezért, Vilmos és Katalin - tette hozzá.

Hírességek, akikkel összeöltözött a hercegné

Képes összeállításunkban megnézheted, mely világsztárokkal öltözött össze Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük