Cameron Diaz már 6 éve nem forgat: ezért lett elege Hollywoodból

Cameron Diaz nem bánta meg, hogy most már nem filmeket gyárt.

Cameron Diaz filmek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz 1994-ben robbant be a köztudatba A maszk című filmmel, amelyben Jim Carrey oldalán debütált. Egyre több felkérést kapott, főleg a romantikus filmekben csillogtathatta meg tudását, olyan alkotásokban szerepelt, mint a Vanília égbolt, a Keresd a nőt!, az Álljon meg a nászmenet!, a Holiday vagy a Míg a jackpot el nem választ, de az akció műfaja sem állt távol tőle, a Charlie angyalaiban Drew Barrymore és Lucy Liu oldalán láthatták a rajongók. Sőt, a Shrek angol nyelvű változatában ő kölcsönözte a hangját Fionának.

Hollywood üdvöskéjeként húsz évig folyamatosan kapta a felkéréseket, gyakran szerepelt a nyilvánosság előtt is, szinte nem volt olyan díjátadó, amelyen ne vett volna részt. Ám 2014 sorsfordító pillanat volt a sztár életében, akkor döntötte el, hogy visszavonul a filmezéstől.

Cameron Diaz emiatt adta fel filmes karrierjét

A 2014-es Annie című film volt az utolsó, amelynek erősítette a csapatát, azóta teljesen visszavonult a hollywoodi csillogástól. 2015-ben férjhez ment Benji Maddenhez, 2020 januárjában pedig bejelentették, hogy megszületett kislányuk, Raddix. A picit egy béranya hozta világra. Az augusztus végén 48. születésnapját ünneplő sztár boldogabb nem is lehetne, sokkal nyugodtabbá vált az élete, ezt pedig annak is köszönheti, hogy hat évvel ezelőtt visszavonult, erről Gwyneth Paltrow-nak mesélt a Goop Health: The Sessions augusztus 5-ei epizódjában.

Cameron Diaz és Jim Carrey az 1994-es A maszk című filmben.
Cameron Diaz és Jim Carrey az 1994-es A maszk című filmben.
Fotó: Archive Photos / Getty Images Hungary

- Furcsa ezt kimondani, és tudom, hogy sok ember ezt nem értheti, de annyira intenzív volt azon a szinten dolgozni, amelyen már én voltam, plusz az is sok tud lenni, hogy folyamatosan kiteszed magad a nyilvánosság elé. Rengeteg energia jön feléd megállás nélkül akkor, ha aktívan színészkedsz, a sajtó is folyamatosan figyel téged - magyarázta.

Mint ahogy fogalmazta, egyes felé irányuló energiákra érzékeny lett, és zavarni kezdte, ezért úgy döntött, muszáj átértékelnie az életét.

- Megálltam, és tényleg magamba néztem. Amikor filmet forgatsz, a tulajdonukká válsz. Hónapokon keresztül minden nap 12 óráig ott vagy, és nincs időd semmi másra. Rájöttem, hogy az életem egy részét ezeknek az embereknek a kezébe adtam át. Lényegében visszavettem tőlük a saját életem, amiért most már én vállalom a teljes felelősséget.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A visszavonulás gondolata akkor jutott először az eszébe, miután betöltötte a negyvenet 2012-ben. Elgondolkodott azon, ezen mérföldkő után mi lehet az életének a következő nagy lépése.

- Hosszú évekig keményen és szorgalmasan dolgoztam, gyártottam a filmeket, olyan voltam, mint egy daráló. Semmi időt nem szántam a magánéletemnek.

2014 májusában sodorta össze az élet Benji Maddennel, a Good Charlotte zenekar gitárosával, már évekkel előtte ismerték egymást, ám akkor nem alakult ki köztük semmi, de azon a bizonyos kerti sütögetős partin minden megváltozott. Pár hónap járás után, 2014 decemberében már arról szóltak a hírek, hogy eljegyezték egymást, erről az időszakról így mesélt Paltrow-nak.

Elege lett a hollywoodi csillogásból.
Elege lett a hollywoodi csillogásból.
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

- Elég gyorsan, szinte azonnal összeházasodtunk, mert úgy éreztük, ezt kell tennünk. Az utóbbi pár évet kemény időszakként írnám le, egymáshoz idomultunk, összekovácsolódtunk. Sok munka volt benne, de muszáj volt így tennünk - tette hozzá.

Megérte, hogy sok energiát és munkát fektetett bele a kapcsolatukba, hiszen most már boldogabb nem is lehetne, jelenleg borokkal foglalkozik. Barátnőjével alapították meg az Avaline márkát, vegán borokat készíttetnek.

Ő Cameron Diaz férje

Képes összeállításunkban megnézheted Cameron Diaz és férje, Benji Madden közös fotóit.

A rég látott Cameron Diazt zenész férjével fotózták - Le sem tagadhatják, mennyire szerelmesek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük