Cameron Diaz esküvőjén kínos baki történt: a vendégek sem bírták ki nevetés nélkül
Cameron Diaz és Benji Madden hétéves házasok lettek.

GettyImages-55402504
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz élete gyökeresen megváltozott az utóbbi években, a '90-es és 2000-es évek egyik legnagyobb sztárja ma már nem a reflektorfényben éli mindennapjait, férjével, Benji Maddennel nevelik közös kislányukat, Raddixet, akit 2019. december 30-án egy béranya hozott a világra.

Zenész párjával 2015. január 5-én keltek egybe, így tegnap ünnepelték meg a hetedik házassági évfordulójukat. Az évforduló alkalmából a The Daily Mail készített egy exkluzív interjút az egykori színésznővel és a népszerű rockerrel, akik több részletet elárultak az esküvőjükről.

Cameron Diaz esküvője sem volt tökéletes

A Good Charlotte gitárosával kilenc hónapnyi randizás után házasodtak össze, a ceremóniát a Beverly Hills-i otthonukban tartották meg 127 vendég előtt, az eseményre a közeli barátaikat, rokonaikat hívták csak meg. Diaz ekkor 42, Madden 35 esztendős volt.

GettyImages-537759406
Fotó: Donato Sardella / Getty Images Hungary

Benji elárulta, számára a legfontosabb az volt, hogy a torta és a zene tökéletes legyen, Cameron saját bevallása szerint nem volt egy "menyaszörny", azonban volt egy pont, amikor a káromkodásától zengett a ház. Mielőtt az oltár elé vonult volna, kialudtak a fények, ekkor nem türtőztette magát:

- B***zus, a p***ába, ez k***ára elromlott. Most csak k***ára vicceltek velem! - idézte fel Diaz a kínos pillanatot.

A másik kellemetlen szituációt a gyűrűhordó kisfiú okozta, aki Benji ikertestvérének, Joel Maddennek és Nicole Richie-nek a gyermeke. 

- Elejtette a gyűrűt, ami elgurult. A vendégsereg kuncogni kezdett. Ahogy a két testvér, Benji és Joel térdre ereszkedve keresni kezdték a gyűrűt, mindenki teljes nevetésbe tört ki - ezt egy bennfentes árulta el a lapnak.

GettyImages-1140767158
Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

Persze ezek a kellemetlenségek nem vették el a kedvüket, miután kimondták a boldogító igent, hajnali egyig buliztak, a szőke sztár azóta is elválaszthatatlan a férjétől.

- Azért vártam ennyit, mert nem akartam elköteleződni. Most viszont megkaptam a legjobb pasit a világon, ő az én különleges emberem, ő az enyém - fogalmazta a színésznő nagy örömmel.

Adam Sandler felesége, Jackie

Képes összeállításunkban megnézheted, ki hódította meg Adam Sandler szívét.

Ezt is szeretjük