Ez volt Cameron Diaz legszexibb címlapja: csak egy legyező fedte csupasz testét

Cameron Diaz csupasz testtel pózolt az Entertainment Weekly magazin címlapján.

cameron-diaz

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz hat évvel ezelőtt vonult vissza a filmkészítéstől, hogy családjára koncentrálhasson. Mielőtt úgy döntött, maga mögött hagyja a rivaldafényt, a legfelkapottabb színésznők között tartották számon. Kasszasikerekben szerepelt, és magazinok borítóján tündökölt.

1994-ben debütált A maszk című vígjátékban Jim Carrey oldalán, ami egy csapásra hozta meg számára a népszerűséget. A ’90-es évek végére generációja „It Girl"-jének kiáltották ki, azaz őt tartották a leginspirálóbb hírességnek a fiatal nők számára. Hogy már nem a kamera előtt éli az életét, egy cseppet sem jelenti azt, hogy ne emlékezne szívesen vissza ezekre az időkre.

Cameron Diaz szexi címlapja

2020 szeptemberében is így tett, amikor Instagram-oldalán nosztalgiázott egyik legkedvesebb címlapfotójával: az 1998-as Entertainment Weekly magazin júliusi számát osztotta meg, melynek címlaplánya volt. Ha a poszt jobb oldalán található nyílra kattintunk, egy illusztrációt láthatunk, itt a lap leghíresebb címlapjait rajzolták le. A 48 éves sztár is köztük van, te kiszúrod őt?

A fotó azért vonult be a magazin klasszikusai közé, mert elég bevállalósra sikerült. A szőke filmcsillag fedetlen testét mindössze egy legyező takarja rajta. Követői imádták a régi felvételt, még legjobb barátnője, Drew Barrymore is megjegyezte, mennyire szexi.

Diazra cseppet sem jellemző, hogy szégyenlős lenne. Több olyan filmben láthattuk, ahol ledobta magáról a textilt. Ilyen volt a 2014-es Szexvideó, amelyben több intim jelenetben kellett megmutatnia magát ruha nélkül.

Az Esquire magazin interjújában árulta el, mi a titka annak, hogy nem jött zavarba. Állítása szerint minden a partnertől függ, ha kollégája lazán kezeli a helyzetet, akkor ő sem feszül rá a meztelenségre.

Cameron Diaz férje

Képes összeállításunkban megnézheted Cameron Diaz és férje, Benji Madden közös fotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük