Cameron Diaz először szólalt meg az anyaságról - Férjével egy kislányt nevelnek

Cameron Diaz exkluzív interjút adott Katherine Powernek.

cameron diaz cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Január elején robbant a hír, hogy megszületett Cameron Diaz és Benji Madden kislánya, Raddix. Ezt a hírt a színésznő Instagram-oldalán jelentette be.

A pici valószínűleg béranya segítségével jött a világra, ugyanis Diazt 2019 decemberében lapos hassal fotózták le a lesifotósok. A sztárpár januárban még azt állította, hogy nem nyilatkoznak az életükről, ám a színésznő most kivételt tett egy barátnőjének, Katherine Powernek. 

Cameron Diaz így éli életét családanyaként

Az Instagramon élő videóban ment le az exkluzív interjújuk, amiben a 47 éves sztár őszintén vallott az anyaságról.

- Imádok anyuka lenni, ez életem legeslegjobb időszaka. Hálás és boldog vagyok mindazért, ami velem történt, Benjivel is nagy szerencsém van. Le vagyok döbbenve, el sem hiszem, ami velem történik - magyarázta izgatottan.

A hétköznapjaiba is beavatott.

- Vagy főzők, vagy takarítok, vagy a babáról gondoskodom, de általában mind a hármat egyszerre csinálom - viccelődött.

A kislányukat férjével együtt fürdetik, Benji Madden szokta általában lefektetni őt. A színésznő szerint férje nagyon jó és gondoskodó édesapa.

Mivel Raddix még csak pár hónapos, így a 2020-as év eleje csak a gyereknevelésről szólt, nem jártak el nagyon szórakozni, így a karantén időszakát is könnyebben viselik, hiszen már hozzászoktak ahhoz, hogy szinte mindig otthon tartózkodnak. Hozzátette, mielőtt a koronavírus elterjedt volna, a pici mellett is néha szakított időt arra, hogy lássa a barátait, azonban most erre egyáltalán nincs lehetősége.

- Jelenleg tényleg nem találkozunk senkivel. Persze jó érzés a saját kis buborékunkban élni a férjemmel, sokat főzök itthon. Ennek ellenére mégis őrület, hogy nem mehetsz el bárhova a világban - tette hozzá.

Cameron Diaz és férje

Képes összeállításunkban megnézheted Cameron Diaz és Benji Madden közös fotóit.

A rég látott Cameron Diazt zenész férjével fotózták - Le sem tagadhatják, mennyire szerelmesek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük