Cameron Diaz először szólalt meg az anyaságról - Férjével egy kislányt nevelnek
Cameron Diaz exkluzív interjút adott Katherine Powernek.

cameron diaz cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január elején robbant a hír, hogy megszületett Cameron Diaz és Benji Madden kislánya, Raddix. Ezt a hírt a színésznő Instagram-oldalán jelentette be.

A pici valószínűleg béranya segítségével jött a világra, ugyanis Diazt 2019 decemberében lapos hassal fotózták le a lesifotósok. A sztárpár januárban még azt állította, hogy nem nyilatkoznak az életükről, ám a színésznő most kivételt tett egy barátnőjének, Katherine Powernek. 

Cameron Diaz így éli életét családanyaként

Az Instagramon élő videóban ment le az exkluzív interjújuk, amiben a 47 éves sztár őszintén vallott az anyaságról.

- Imádok anyuka lenni, ez életem legeslegjobb időszaka. Hálás és boldog vagyok mindazért, ami velem történt, Benjivel is nagy szerencsém van. Le vagyok döbbenve, el sem hiszem, ami velem történik - magyarázta izgatottan.

A hétköznapjaiba is beavatott.

- Vagy főzők, vagy takarítok, vagy a babáról gondoskodom, de általában mind a hármat egyszerre csinálom - viccelődött.

A kislányukat férjével együtt fürdetik, Benji Madden szokta általában lefektetni őt. A színésznő szerint férje nagyon jó és gondoskodó édesapa.

Mivel Raddix még csak pár hónapos, így a 2020-as év eleje csak a gyereknevelésről szólt, nem jártak el nagyon szórakozni, így a karantén időszakát is könnyebben viselik, hiszen már hozzászoktak ahhoz, hogy szinte mindig otthon tartózkodnak. Hozzátette, mielőtt a koronavírus elterjedt volna, a pici mellett is néha szakított időt arra, hogy lássa a barátait, azonban most erre egyáltalán nincs lehetősége.

- Jelenleg tényleg nem találkozunk senkivel. Persze jó érzés a saját kis buborékunkban élni a férjemmel, sokat főzök itthon. Ennek ellenére mégis őrület, hogy nem mehetsz el bárhova a világban - tette hozzá.

Cameron Diaz és férje

Képes összeállításunkban megnézheted Cameron Diaz és Benji Madden közös fotóit.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük