Cameron Diaz évek óta nem állt kamera elé - Így néz ki most a színésznő
A sztár sokat változott az elmúlt néhány évben.

cameron-diaz-2018-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sztárja volt: olyan filmekben szerepelt, mint az Álljon meg a nászmenet!, a Keresd a nőt!, a Vanília égbolt vagy a Charlie angyalai.

Így néz ki ma Cameron Diaz

A sztár A maszk című filmmel érte el a világsikert, ami nem kis teljesítmény, hiszen ez volt a legelső film, melyben valaha feltűnt. Tina Carlyl szerepe után férfiak milliói bolondultak utána, igazi szexszimbólumnak számított akkoriban.

2014 óta azonban egyáltalán nem állt kamerák elé, az Annie című filmben tűnt fel utoljára. Ezután Diaz kolléganője és jó barátnője, Selma Blair közölte, hogy Cameron hivatalosan is nyugdíjba vonult, és nem tűnik fel többet a filmvásznon. Mint kiderült, ő csak viccnek szánta a bejelentést, a sztár azonban megerősítette, hogy valóban befejezte a hollywoodi pályafutását.

Az elmúlt időszakban azonban nem unatkozott: megírta a könyvét, ami a The longevity book: the science of aging, the biology of strength, and the privilege of time - azaz A hosszú élet könyve: az öregedés tudománya, az erő biológiája és az idő kiváltsága - címet kapta.

Cameron Diaz azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akik nem szégyellik az idő múlását. A 46 éves színésznő büszkén viseli a ráncait, és közölte: sohasem plasztikáztatna. Smink nélkül is szívesen megmutatja magát, sőt, az utóbbi időben szinte csak a natúr arcával látható a fotókon.

Ezt is szeretjük