A 74 éves Burt Reynolds bypass-műtéten esett át
Burt Reynolds néhány hónapja jött ki az elvonóról, a közelmúltban pedig fontos szívműtétet hajtottak rajta végre a sebészek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Burt Reynolds elhagyta a kórházat, miután sikeres bypass-műtéten esett át, adta hírül az Entertainment Tonight. A 74 éves amerikai színész jelenleg otthonában lábadozik 24 órás nővéri felügyelet mellett, az orvosok szerint azonban gyorsan felépül majd az operációt követően.

- Mr. Reynoldsot hazaengedték a floridai kórházból, ahol egy előre eltervezett bypass-műtétet hajtottak rajta végre. Ezúton szeretné mindenkinek megköszönni a jókívánságokat, és elmondani, hogy most már nagyszerűen érzi magát. Szeretném még hozzátenni, hogy azok a beszámolók, melyek szerint váratlanul szállították kórházba, teljesen valótlanok, mivel már egy hónappal ezelőtt kitűzték az operáció időpontját - jelentette be szerdán Reynolds sajtója, Erik Kritzer.

Legyőzte függőségét

A világhírű amerikai színész, aki a Gyilkos túrával robbant be a köztudatba, legutóbb annak kapcsán került a címlapokra, hogy önként jelentkezett elvonóra, miután rászokott a gyógyszerekre. Tavaly ősszel vallotta be, hogy egy hónapot töltött a West Palm Beach-i Hanley Centerben.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az elmúlt évek során bizarrul szétplasztikázott szupersztár túlságosan rákapott a fájdalomcsillapítókra és altatókra, a nyolcvanas években ugyanis egyszer már végigjárta ezt az utat. Akkoriban súlyos állkapocsfájdalmai voltak, amelyek miatt nem tudott enni, ezért aztán aggasztóan lefogyott, miközben megállás nélkül dobálta be a pirulákat.

Azt terjesztették, hogy AIDS-es

A sajtó ráadásul úgy magyarázta aggasztó megváltozását, hogy Reynolds AIDS-es lett, ez pedig igencsak rossz hatást gyakorolt karrierjére. Burt Reynolds csak nagy nehézségek árán tudta bebizonyítani, hogy semmi baja sincs - többek között akciófilmek főszerepeit volt kénytelen elvállalni.

Azt nem mondhatnánk, hogy szárnyal az egykori nőfaló karrierje, legutóbbi emlékezetes alakítását ugyanis már több mint tíz éve láthattuk a Boogie Nights című moziban.

Játékát akkor Golden Globe-díjjal jutalmazták, illetve megérdemelten jelölték Oscarra, ám az aranyszobrot végül Robin Williams kapta a Good Will Huntingért.
Ezt is szeretjük