Bruce Willis öt lánya közös fotón - Ilyen szépek a sztár gyerekei
Bruce Willis összes csemetéje összeállt egy közös fotó erejéig.

bruce-willis-lanyai-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis a sztárvilág legnagyobb lányos apukája. A Demi Moore-ral való házassága során három lánya született, a most 30 éves Rumer, a 27 esztendős Scout és a 25 éves Tallulah. Amikor később elvette Emma Heminget, tőle is két kislánya született: Mabel és Evelyn, akik 7 és 5 évesek.

Így szeretik egymást a lányai

Annak ellenére, hogy nagy közöttük a korkülönbség, és csupán féltestvérei egymásnak, a sztár lányai imádják egymást. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legidősebb Willis csemete, Rumer tegnapi fotója, melyen a testvérek világnapja alkalmából pózoltak együtt.

A fiatal színésznő egy igazán kedves képaláírással posztolta a képet: "Ezt a négy lányt örökké a szívemben őrzöm. Hálás vagyok, hogy én vagyok a legidősebb tagja a mi kis falkánknak, ami fantasztikus, erős nőkből - és persze kis hölgyekből - áll. Boldog testvérek világnapját! - írta az Instagram-oldalán.

Bruce Willis második felesége, Mabel és Evelyn édesanyja, Emma Heming is kommentálta a képet: "Mindenki ilyen testvéreket akarna magának" - jó néhány szívecskés emoji kíséretében. Mint kiderült, a lányok remek kapcsolatot ápolnak a mostohaanyjukkal is. Néhány héttel ezelőtt, a pár tizedik házassági évfordulóján a színész újból feleségül vette Emmát, a lányok pedig nem is lehetettek volna boldogabbak, hogy részesei lehettek a nagy napjuknak.

Nézd meg az esküvői fotóikat!

Emma igazán szép menyasszony volt, és csak úgy sugárzott a boldogságtól a menyegzőn. Még Demi Moore is jelen volt - nézd meg a képeket az esküvőről!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

 

Ezt is szeretjük