Bruce Willist kidobták egy boltból: ezzel dühítette fel a vásárlókat
Bruce Willis nem volt hajlandó maszkot viselni a boltban.

bruce-willis-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-világjárvány miatt számos országban szigorú szabályok vonatkoznak a lakosokra, ahogy hazánkban, úgy például az Egyesült Államokban sem lehet maszk nélkül lenni a boltokban.

Aki nem tartja be ezt a szabályt, őt felszólítják, hogy azonnal viseljen maszkot, vagy hagyja el a bolt területét. Így járt Bruce Willis is, aki Los Angeles egyik boltjába tért be maszk nélkül, írta meg a Page Six.

Bruce Willis maszk nélkül ment be a boltba

A 65 éves sztárról még lesifotók is készültek, ahogy az alábbi képen is látszik, a nyakára kötött egy bandana kendőt, amivel egyébként az arcát is könnyen el tudja takarni, azonban maszkot nem viselt.

A lapnak egy szemtanú elárulta, hogy a bolt vásárlóit feldühítette, hogy Willis nem takarta el se maszkkal, se pedig a kendőjével az arcát, végül a biztonságiaknak kellett beavatkozniuk. A színész a felszólítás ellenére sem akart maszkot viselni, így végül felszólították, hogy azonnal hagyja el az üzlet területét.

A kínos eset kapcsán a lap felkereste Willis sajtósát, hogy reagáljanak valamit az ügyre, de a sztár visszautasította a megkeresést.

A Page Six az Instagram-oldalán is megosztotta a felvételt, ott a kommentelők egy része teljesen elítélte Willis tettét: "ez elég nagy bunkóság", "nagyot csalódtam benne", "azt hiszi, hogy mivel híres, bármit megtehet", "csak vedd fel azt a r**adt maszkot" - írták.

Valaki viccesebben fogta fel: "Talán Tom Cruise-nak beszélnie kéne vele, csakúgy, ahogy a filmes stábjával megtette!" - utalt a véleményíró arra az esetre, amikor a Mission: Impossible sztárja azért osztotta ki káromkodva a kollégáit, mert azok nem tartották be a koronavírus miatt megalkotott szabályokat.

Voltak olyan emberek is, akik szemében szimpátiát váltott ki Willis viselkedése: "ez az ő szabad döntése, abba kéne hagyni, hogy másokat azért bántunk, mert nem visel maszkot, ha valaki annyira fél, maradjon otthon" - írta le egy kommentelő a véleményét.

Ő Bruce Willis felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Bruce Willis csinos feleségét.

Ezt is szeretjük