Bruce Willis és 3 lánya közös fotón - Összebújva pózolnak a képen
Apák napja alkalmából tüneményes képet osztott meg apjáról és testvéreiről Rumer Willis.

bruce-willis-lanyai-apak-napja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis igazi lányos apuka, akinek összesen öt gyermeke van - mind lányok. A Demi Moore-ral kötött házassága során három csemetéje született, akik már mind felnőtt nők: Rumer 30 éves, Scout 27 esztendős, Tallulah pedig idén ünnepelhette a 25. születésnapját.

Így köszöntötte fel apák napján a lánya

A lányok közül Rumer Willis a legaktívabb a közösségi oldalán, általában a családi fotókat is ő osztja meg. Ezúttal is ő posztolt egy tündéri, közös képet, amin Bruce Willis még fiatalon látható, ölében a három igencsak virgonc és eleven lányával. A felvételen, amit a sztár apák napja alkalmából tett ki, mindannyian grimaszolnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

FOD: Father of 🐉

Rumer Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés,

A fotó alá egy vicces felirat került: Rumer úgy nevezi az édesapját, hogy "Sárkányok apja" - utalva a Trónok harca sorozatra, melyben Daenerys Targaryent nevezték így, akinek szintén három "kis sárkánya" volt. Még Demi Moore sem hagyhatta szó nélkül a fotót, szerinte az exférje inkább a "Leányok apja", hiszen már öt lánygyermek büszke édesapja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Charmed Ones

Rumer Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés,

A színész második házasságából, Emma Hemingtől is két lánya született, a hétéves Mabel és az ötesztendős Evelyn. Annak ellenére, hogy a Willis-Moore trió és a Willis-Heming duó tagjai csupán féltestvérek, és a korkülönbség is elég nagy közöttük, nagyon jól kijönnek egymással, Willis idősebb gyermekei szinte anyáskodnak a kicsik fölött.

Öt lánya közös képen

Olyan kép is készült, amin mind az öten együtt láthatók - nézd meg, milyen szépek az akciósztár lányai!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük