Bruce Willis fiatal felesége igazi bombázó - Szép párt alkottak a premieren

Az Üveg című film díszbemutatóján turbékoltak.

bruce-willis-felesege-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bruce Willis sohasem tartozott a szépfiús sztárok közé, ennek ellenére mindig gyönyörű nők vették körül. Hódításai közé tartozik Karen McDougal, Kim Cattrall, Rachel Hunter, és természetesen Demi Moore is. Mostani felesége sem kivétel: Emma Heming is igazi bombázó.

Ilyen szép volt az esti premieren

Tegnap Bruce Willis új filmjének díszbemutatóján turbékolt a házaspár - az akciósztáron látszott, hogy csak úgy dagad a melle a büszkeségtől a csinos felesége miatt. A színész egy elegáns, fekete öltönyt viselt, kedvese pedig hozzáöltözött: egy szexi, Tom Ford-blézerruhában villantotta meg hosszú lábait. Emma már 40 éves, de ez nem látszik meg rajta, jó néhány évet letagadhat a korából az egykori modell.

Bruce Willisszel már 10 éve házasok, és állítólag már az első találkozásukkor szikrázott köztük a levegő. Eredetileg mindkettejüknek más terveik voltak, de mindent sutba dobtak, mikor becsapott villám. Mára már két gyönyörű kislányuk is van: Mabel 6, Evelyn pedig 4 éves.

Összeállításunkban megnézheted a tegnapi, és más közös fotóikat is!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük