Friss fotón Bruce Lee egy szem lánya - Shannon is a filmiparban dolgozik
Bruce Lee lánya, Shannon producer lett.

bruce-lee-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Lee volt a 20. század egyik legnagyobb akciósztárja és harcművésze. Mindössze 32 éves volt, amikor váratlanul elhunyt. Az egész világot megrázta halálának híre, de leginkább a családtagjait, feleségét, Lindát és két gyermekét, Brandont és Shannont viselte meg a hiánya. Érdekesség, hogy a legendás ikon fia szintén fiatalon hunyta le örökre szemeit, mindössze 28 éves volt. A lánya idén áprilisban lett ötvenesztendős.

Bruce Lee lánya harmincasnak néz ki

Shannon Lee csupán négyéves volt, amikor elveszítette édesapját. Később, amikor felnőtt nővé érett, kötelességének érezte, hogy továbbvigye a Lee család örökségét és jó hírét. A '90-es években színészkedett, szerepelt A sárkány - Bruce Lee élete, a Penge vagy a Feszültségben című filmekben. Napjainkban producerként dolgozik, legújabb sorozata, a Harcos 2019-ben debütált. A sorozat áprilisi premierjén ő is részt vett természetesen. Bár ötvenéves, maximum 35-nek néztük, nagyon jók a génjei.

bruce lee lánya
Fotó: John Sciulli / Getty Images Hungary

A széria érdekessége, hogy Bruce Lee eredeti ötletéből származik. Az elmúlt évtizedekben többször szerették volna megfilmesíteni, de csak most sikerült az ötletet megvalósítani, erről Shannon Lee a Collidernek mesélt. Elmondása szerint hatalmas kihívást jelent, hogy továbbvigye a családi örökséget.

- Apám élete és szavai annyira sokat jelentenek számomra, hogy úgy érzem, muszáj még inkább megerősítenem a szellemét a világunkban. Amikor legelőször belevágtam ebbe a projektbe, nagyon nehéz volt. Bonyolult volt az üzleti dolgokat nem személyesen kezelni, hiszen az emberek szemében az apámról szóló ötleteim csak egy árucikként szolgáltak - nyilatkozta a honlapnak.

Azzal is meg kellett küzdenie, hogy sok filmes szakember nem akart vele együtt dolgozni. Persze, szívesen megvalósították volna Bruce Lee ötleteit, ám Shannont nem akarták belevonni a produkciós munkálatokba.

- A legtöbb ember úgy tekint rám, mint aki az útjukban áll, és el kell tüntetni, ahelyett, hogy közreműködnének velem - tette hozzá.

Jean-Claude Van Damme lánya igazi bombázó

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Jean-Claude Van Damme lányából, Biancából.

Ezt is szeretjük