Ő Bruce Lee 52 éves lánya: Shannon csupán 4 éves volt, amikor elveszítette híres apját
Shannon Lee nagyon csinos nő, aki megörökölte édesapja tehetségét, igyekszik továbbvinni az örökségét.

bruce-lee-getty-femona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Lee volt a 20. század egyik leghíresebb harcművésze és színésze, tragikus halála miatt a mai napig gyakran emlegetik őt. Édesapja operaénekes volt, így korán megismerkedett a színpaddal, a filmmel és a szerepléssel. 

Mivel fiatalon számtalan alkalommal keveredett utcai bunyókba, a szülei úgy döntöttek, a legjobb lesz, ha harcművészetet tanul. Ekkor vált Bruce Lee szenvedélyévé a kungfu. A sztár mindössze 32 éves volt, amikor egy forgatáson agyvérzést kapott, és meghalt. Két gyermeket hagyott maga után, a szintén tragikus sorsú Brandont, valamint lányát, Shannont

Bruce Lee lánya, Shannon

Bruce Lee 1964-ben vette feleségül élete szerelmét, Linda Lee Cadwellt, ő lett gyermekei édesanyja. Shannon Lee 1969-ben jött a világra, csupán négyéves volt, amikor édesapját elveszítette. Kislányként a Bruce Lee által kifejlesztett harcművészetet tanulta meg, a jeet kune dót, ami egy életfilozófia is egyben. Később színésznő lett, 1993-ban szerepelt az apjáról készült A Sárkány - Bruce Lee élete című filmben. Van egy lánya, Wren, akinek exférje, Anthony Ian Keasler az apukája. 

Képes összeállításunkból jobban megismerheted Bruce Lee lányát, Brandon Lee húgát!

Cover: Getty Images

Ezt is szeretjük