Rajongójával csalta feleségét a híres zenész - 29 év után válik az Iron Maiden frontembere
Bruce Dickinson rajongójáért hagyta el feleségét.

iron-maiden-bruce-dickinson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Iron Maiden frontembere, Bruce Dickinson mindig is nagy népszerűségnek örvendett a női rajongók körében, ám a szíve hosszú évtizedek óta foglalt volt, feleségével, Paddy Bowdennel közel 30 évig voltak házasok, ám a rocksztár egyik lelkes rajongója közéjük állt, így végül nejével a válás mellett döntöttek.

Bruce Dickinson 29 év után válik

A 61 éves sztár és egykori felesége 1990-ben, közel két év járás után házasodtak össze. Három gyermekük született: 1990-ben Austin, 1992-ben Griffin, 1994-ben pedig Kia Michelle látta meg a napvilágot. Úgy tűnt, minden rendben van köztük, ám az Iron Maiden egyik hűséges rajongója, Leana Dolci annyira kitartóan küzdött a rocksztárért, hogy végül sikerült elcsábítania őt - írta meg a Mirror.

A brit lapnak egy közel álló forrás elmondta, hogy Leana Dolci fitneszoktatóként dolgozik, és 15 évvel fiatalabb a 61 éves rockernél. Az alábbi felvételen bikiniben látható a 46 éves nő.

- Leana mindig is nagy Iron Maiden-rajongó volt, közel tíz éve mindenhova követte őket. Bruce-szal az elmúlt egy évben közel kerültek egymáshoz, ráadásul még a zenész gyerekeivel is találkozott. Paddy most Dél-Amerikában tartózkodik, mert szüksége volt a levegőváltozásra - mondta a lapnak a zenészhez közel álló forrás.

Állítólag Bruce Dickinson és új barátnője már össze is költöztek, Párizsban élnek együtt. Egyelőre még nem indították el a válópert, de ha el is fogják, nem lesz egyszerű menet a 90 millió fontos közös vagyonukat szétosztani egymás között.

Legrövidebb sztárházasságok

Számos sztár az igen kimondása után nem sokkal beadta a válókeresetet. Képes összeállításunkban megnézheted, kik váltak eddig el a leghamarabb.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük