Ámulunk Brooke Shields bikinis testén - 53 évesen szexibb, mint valaha
Tűzpiros bikiniben pózolt a Swimsuits For All legújabb kampányában.

brooke-shields-piros-bikini-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shields a nyolcvanas években robbant be a köztudatba, A Kék lagúna című film gyönyörű kamaszlányaként. Szerencsére ő nem az elkallódott gyereksztárok táborát erősítette, hanem azóta is felfelé ível a karrierje. Két Golden Globe-díjra is jelölték: mindkettőt a Szeleburdi Susan című sorozatban nyújtott alakításáért.

Még mindig igazi szépség

Az 53 éves Brooke Shields máig megőrizte a szépségét, holott sosem feküdt kés alá. Híresen plasztikaellenes: többször is nyilatkozta, hogy nem szeretné, ha egyik reggel felébredne, és nem ismerne magára a tükörben. Annak ellenére, hogy büszkén vállalja a ráncait, még mindig fantasztikusan néz ki, legutóbb bikiniben is készültek róla felvételek. A fotókon természetesen káprázatosan fest - emiatt felettébb meglepő, hogy jó ideje nem is volt hajlandó bikinire vetkőzni:

- Korábban olyan egyrészes fürdőruhákat hordtam, amik szinte a térdemig értek, hogy minél kevesebbet mutassak a testemből. A legidősebb lányom azt mondta, hogy hatalmasnak tűnök benne, ráadásul nem is néz ki valami kényelmesnek a fürdődresszem. Rájöttem, hogy nem szabad elrontanom az önbizalmát, példát kell mutatnom neki. Mi nők annyit foglalkozunk azzal, hogy másokhoz hasonlítgassuk magunkat! Nem a negatívumokra, hanem a pozitívumokra kellene koncentrálnunk. Ó, kerek fenekem van? Akkor kiemelem azt! - nyilatkozta tegnap a PorterEdit magazinnak.

brooke-shields-piros-bikini-nagy

Szerencsére manapság már jól érzi magát a bőrében, annak ellenére, hogy fiatalon komoly önbizalomhiánnyal küzdött. Az sem számított, hogy a világ egyik legszebb nőjének tartották, édesanyja beszólásai miatt mindig szégyellte a testét:

- Anyám részegen mindig üvöltözött velem. "Vonszold már odébb a dagadt seggedet!" - kiabálta. És én elhittem. Azt hittem, hogy valóban kövér vagyok. 15 évesen már bikinimodell voltam, de sohasem éreztem magam szépnek vagy csinosnak. A férjem kellett hozzá, hogy kibéküljek önmagammal, aki nem győzött dicsérni a nőiességem miatt - mondta korábban.

Ezt is szeretjük