Túl szűk melltartóba préselte keblét Britney Spears
Dudor dudor hátán
Britney már évek óta rivaldafényben él, ennek ellenére öltözködésében még mindig van kivetnivaló.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spearstől szinte már megszoktuk, hogy öltözékével - így vagy úgy - igyekszik felhívni magára a figyelmet. Hol túl sok ruhát vesz föl, hol - és ez a gyakoribb - túl keveset, így aztán minden intim báját megismerhette már az a lelkes rajongó, aki figyelemmel követi kedvence ténykedését.

Most azonban a 28 éves popcsillag - az egyszerű-és-nagyszerű elvet követve - csupán egy pólóban és farmerban hagyta el a házát. Bár választása első pillantásra remeknek bizonyult, hiszen az élénk pink felsőrész remekül illett sötét hajszínéhez, a második pillantás után már nem ilyen egyértelmű a szemlélő lelkesedése.

Szexi helyett ciki

Dicséretes ugyan, hogy a nem különösképpen melltartóbarát díva ezúttal láthatóan viselt cicifixet, de hogy nem a sajátját, az biztos. Az igencsak aprócska fehérnemű ugyanis látványosan összenyomta dús, plasztikázott kebleit, így aztán a póló olyan helyeken is dudorodott, ahol nem kellett volna. Ez pedig nemhogy nem igazán szexis, de kimondottan káros is a mellekre nézve.

Hogy honnan bányászta elő a ruhadarabot, ki tudja. Lehet, hogy még az Oops!... I Did It Again ártatlan tinikorszakból maradt meg, amikor több mérettel kisebb keblekkel rendelkezett. Mindenesetre remélhetőleg shoppingolás alkalmával betér majd egy fehérneműüzletbe is.

Még mindig gyámkodnak felette

Persze nem ez a legnagyobb gondja mostanság: a legfrissebb hírek szerint Spears elfelejtett megjelenni a bíróság előtt, ahol a gyámsági ügyét tárgyalták volna - bár állítólag csupán félreértés történt az időpontot illetően.

Ismeretes, hogy a pophercegnőt 2008 januárjában édesapja gyámsága alá helyezték, miután idegösszeomlást kapott, és sem magáról, sem gyermekeiről, továbbá a pénzügyeiről sem tudott megfelelően gondoskodni.

A gyámságot tavaly egészen decemberig kiterjesztették, és az énekesnő ügyvédei szerint még körülbelül fél-egy évig tart majd.
Ezt is szeretjük