Rajtakapták Britney Spearst egy pasival az ágyban
A 26 éves botrányhősnő még mindig tud meglepetéseket szerezni a világnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ráadásul most több esemény okán is izgalomban tartja a közvéleményt. Immáron másodszor bukkant fel vendégszereplőként az amerikai How I Met Your Mother címmel futó nagysikerű komédiasorozatban.

Az énekesnő első alkalommal márciusban szerepelt a szériában, de olyannyira pozitívan fogadták feltűnését - a nézettségi adatok megemelkedése egyértelműen a szőke sztár számlájára írható -, hogy úgy döntöttek, ismét behívják karakterét.

A szerepet - minden eshetőségre felkészülve - úgy írták meg, hogy szükség esetén vissza lehessen őt hozni egy-egy epizód erejéig.

Színpad helyett sorozat

Britney egyébként Abby-t alakítja, aki a sorozat igazi nőcsábászával randizik, sőt, össze is fekszenek, bár a lány még mindig nem mondott le korábbi szerelméről.

- Sokkal jobb volt, mint első alkalommal. Ráadásul a rajongók is örülhettek, hiszen korábbi felbukkanása alkalmával maradtak még nyitott kérdések, melyek most megválaszolásra kerültek – nyilatkozta a show egyik kitalálója a sztár teljesítményéről.

Mindemellett újra fellángoltak a híresztelések, melyek szerint az énekesnő ismét babát vár. A legfrissebb fotók tanúsága szerint nem véletlen a domborodó pocak, már csak az a kérdés, ki is lehet a baba apukája.

Ha tényleg várandós lenne az énekesnő, akkor már a harmadik gyerkőc készülődne a Spears-családban. Ismeretes, hogy kemény harc folyik Britney és volt férje, Kevin Federline között a közös gyermekeik elhelyezését illetően.

Ám a korábban botrányt botrányra halmozó sztáranyuka mostanában mintha maga mögött hagyná zűrös múltját, így talán a két fél álláspontja is lassan közeledni látszik egymáshoz.

Múlt héten azonban, egy bírói döntés következtében, annyit már sikerült elérnie, hogy több időt tölthet a két éves Sean Prestonnal és öcsikéjével, Jayden James-szel, mely egyértelmű fejlődés a korábbi helyzethez képest.

Ezt is szeretjük