Britney Spears újra bikiniben áztatja hurkáit
Britney Spears a tengerparton piheni ki fáradalmait, és egyáltalán nem szégyenlős, hogy lenge bikiniben mutogassa magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 26 éves énekesnő a hírek szerint egyre jobban van, karrierje pedig – amit a drogok és az italok bizony rendesen megtépáztak – újra felívelőben.


Britney apjával, Jamie-vel utazott el Costa Ricára, ahol Mel Gibson 13 milliós ranchán pihennek. A Rettenthetetlen Oscar-díjas főszereplőjével és feleségével, Robynnal még Malibuban barátkoztak össze, ahol szomszédok voltak.

Érthető, hogy a két világsztár végülis egymásra talált, hiszen Mel Gibsonnak korábban szintén meg kellett küzdenie az alkohol démonaival, most pedig azt akarja, hogy Britney csatlakozzon a terápiás csoportjába, ahol együtt küzdhetnek szenvedélybetegségük ellen.

Egy újabb óriási botrány van kirobbanófélben!

A pszichológusok szerint a sztár kétpólusú személyiségzavarral küzd, szerintük ennek tudhatók be eszelős közszereplései, amelyekkel többször is óriási botrányokat okozott.

Ezek közül kétségkívül a legemlékezetesebb az volt, amikor kopaszra borotváltatta a fejét. Biztosak lehetünk benne, hogy ezt a pillanatot sosem fogja elfeledni a poptörténelem.

A javulásnak azonban meglett az eredménye, az énekesnő ugyanis jelenleg heti három napot tölthet kisfiai társaságában, akiknek biztosan nagyon hiányzik az anyjuk. Britney láthatóan nagyon jól érzi magát a tengerparton, ahol néha Mel Gibsonnal napozik, néha pedig a barátaival quad-motorozik.

És habár még mindig jelentős testsúlyfelesleggel küzd, egyáltalán nem zavarja, hogy csipetnyi bikiniben mutassa meg teltkarcsú testét. Annyi biztos, hogy úszógumira egy darabig még nem lesz szüksége.

Egyes vélemények szerint azonban ezek csak a vihar előtti utolsó csendes pillanatok, ugyanis bármelyik pillanatban a nyilvánosságra hozhatják azt a szexvideót, amin Britney korábbi angol lesifotós pasijával, Adnan Ghalibbal látható.

Ezt is szeretjük