Britney Spears újra bikiniben áztatja hurkáit

Britney Spears a tengerparton piheni ki fáradalmait, és egyáltalán nem szégyenlős, hogy lenge bikiniben mutogassa magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 26 éves énekesnő a hírek szerint egyre jobban van, karrierje pedig – amit a drogok és az italok bizony rendesen megtépáztak – újra felívelőben.


Britney apjával, Jamie-vel utazott el Costa Ricára, ahol Mel Gibson 13 milliós ranchán pihennek. A Rettenthetetlen Oscar-díjas főszereplőjével és feleségével, Robynnal még Malibuban barátkoztak össze, ahol szomszédok voltak.

Érthető, hogy a két világsztár végülis egymásra talált, hiszen Mel Gibsonnak korábban szintén meg kellett küzdenie az alkohol démonaival, most pedig azt akarja, hogy Britney csatlakozzon a terápiás csoportjába, ahol együtt küzdhetnek szenvedélybetegségük ellen.

Egy újabb óriási botrány van kirobbanófélben!

A pszichológusok szerint a sztár kétpólusú személyiségzavarral küzd, szerintük ennek tudhatók be eszelős közszereplései, amelyekkel többször is óriási botrányokat okozott.

Ezek közül kétségkívül a legemlékezetesebb az volt, amikor kopaszra borotváltatta a fejét. Biztosak lehetünk benne, hogy ezt a pillanatot sosem fogja elfeledni a poptörténelem.

A javulásnak azonban meglett az eredménye, az énekesnő ugyanis jelenleg heti három napot tölthet kisfiai társaságában, akiknek biztosan nagyon hiányzik az anyjuk. Britney láthatóan nagyon jól érzi magát a tengerparton, ahol néha Mel Gibsonnal napozik, néha pedig a barátaival quad-motorozik.

És habár még mindig jelentős testsúlyfelesleggel küzd, egyáltalán nem zavarja, hogy csipetnyi bikiniben mutassa meg teltkarcsú testét. Annyi biztos, hogy úszógumira egy darabig még nem lesz szüksége.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egyes vélemények szerint azonban ezek csak a vihar előtti utolsó csendes pillanatok, ugyanis bármelyik pillanatban a nyilvánosságra hozhatják azt a szexvideót, amin Britney korábbi angol lesifotós pasijával, Adnan Ghalibbal látható.

Ezt is szeretjük