Britney Spears meztelenül fotózkodott egzotikus nyaralásán: a 39 éves énekesnő merészebb, mint valaha

Britney Spears merész fotókat posztolt magáról a közösségi oldalára.

britney-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spearsről tegnap írtuk meg, hogy édesapja hivatalosan már nem a gyámja, a popsztár 13 év után szabadult meg Jamie Spearstől, a saját bevallása szerint a férfi tönkretette az életét, állandóan dolgoztatta, és megtiltotta neki, hogy gyereket vállaljon kedvesével, Sam Asgharival, de még a házasságukhoz sem adott engedélyt.

Egyelőre nem ért véget a gyámsága, a bíróságon Spears könyvelőjét nevezték ki ideiglenes gyámként. Azonban az énekesnő ügyvédei azt tanácsolták a keddi tárgyaláson a bírónőnek, hogy 30-45 napon belül rendeljenek el egy újabb ülést, ahol már a gondnokság teljes eltörléséről dönthetnek, ugyanis Britney nem cselekvőképtelen ember. A pozitív hírek megünneplésére Spears és vőlegénye egy egzotikus helyre utaztak.

Britney Spears meztelen fotói

A Csendes-óceán egyik lélegzetelállító szigetére utaztak kettesben, a közösségi oldalán nem jelölte meg a pontos helyszínt. Spears az ünneplés hevében úgy döntött, megszabadul az összes ruhájától, és meztelenül áll a kamera elé a hotelszobájuk fürdőjében, a merész fotókat szerelme készítette róla. A privát testrészeire virág emojikat szerkesztett.

britney-meztelen
Fotó: Instagram/Britney Spears

Nem véletlen, hogy ennyire merész fotókkal ünnepelt, ugyanis édesapja sosem szerette, ha a lánya túl sokat fed fel a bájaiból.

Nemcsak a fürdőben, hanem a homokos tengerparton is készült róla néhány kép, ezeken a felvételeken csak egy piros bikinialsót viselt. A decemberben 40. születésnapját ünneplő sztár kirobbanó formában van, ami nem véletlen, ugyanis kedvese személyi edzéssel foglalkozik, így gyakran sportolnak együtt.

britney-meztelen2
Fotó: Instagram/Britney Spears

- Britney csak el akart menekülni, hogy együtt pihenjen új vőlegényével. Gyakorlatilag nem is vett részt a keddi bírósági ülésen. A tárgyalás előtt részletesen megbeszélt mindent az ügyvédjével, bízott abban, hogy a férfi jól végzi majd a munkáját, ami így is lett - mesélte a Page Sixnek egy bennfentes.

Azt is elárulta, mi volt a reakciója, miután megtudta, hogy többé nem a kontrolláló apja a gyámja.

- Sírva fakadt a bíró döntésének hallatán. Rengeteg ideig azt gondolta, hogy soha nem éri meg azt a napot, amikor apja uralma véget ér az élete felett, de végül ez mégis megtörtént - tette hozzá.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban a legnépszerűbb énekesnők smink nélküli fotóit láthatod.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük