Britney Spears egyre csak fogy: meglepő az oka
A pophercegnő bánatában intett búcsút jó pár kilótól.

britney-spears
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears remek formában van. Mióta megismerte jelenlegi párját, Sam Ashgart három évvel ezelőtt, minden fotóján ragyog. A 26 éves modell mellett nemcsak szerető társra lelt, de motiváló edzőpartnerre is, ennek köszönhetően pedig irtó izmos lett az alakja.

Az Instagramon sokszor mutatja meg tökéletes testét, hiszen nagyon büszke kisportolt idomaira, a legutóbbi posztjában azonban feltűnően vékonyabb.

Britney Spears fogyása

Követőinek el is árulta, mi áll a fogyása hátterében. Ezúttal nem tudatos életmódváltásnak köszönhetően dobott le jó pár kilót. Lelki okok miatt nem tud enni, ugyanis már hetek óta nem találkozhatott szerelmével a koronavírus-járvány miatt, és a hiánya nagyon megviseli. A képen egy mintás blúzban pózol, ami láttatni engedi a hasát: szemmel látható, hogy sokkal laposabb, mint pár hete, és az arca is keskenyedett. 

„Azóta önkéntes karanténba vonultam, mióta hetekkel ezelőtt visszatértem Louisianából, szóval már jó ideje nem láttam a barátomat. Körülbelül egy emberöltőnyinek érzem ezt az időt. A hiánya miatt fogytam le, már egy nadrágom sem jó rám. Azt hiszem, ezt okozhatja, ha valaki ennyire hiányzik” - írta a kép alá.

A 38 éves popsztár azért igyekszik a jó oldalát is nézni annak, hogy otthon kell maradni. Háromszor is megmutatta magát ugyanabban a szettben az oldalán, de a másik két fotó alatt már derűsebben fogalmazott.

„Nem tudom, hogy fejezzem ki szavakkal, mennyire boldog vagyok, hogy épp a gyönyörű otthonomban leltem a magányomra. Olyan ez, mint egy álom. Remélem, mind biztonságban vagytok. Isten áldjon benneteket!”

Britney Spears párja

Britney Spears és a nála 13 évvel fiatalabb Sam Asghari modell és személyi edző a Slumber Party videóklip-forgatásán találkoztak legelőször egymással 2016-ban. A munkakapcsolatból végül szerelem lett, azóta pedig elválaszthatatlanok egymástól. Nemcsak partnerek, hanem együtt is edzenek, a férfi óriási hatással van a sztárra, aki csak még sportosabbá vált mellette. 

Ezt is szeretjük