Britney Spears fiai már ilyen nagyok - Friss fotón a ritkán látott Sean és Jayden
Britney Spears Disneylandben járt fiaival.

britney-spears-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney Spears óvja fiai magánéletét, ezért róluk csak nagyon ritkán tesz ki friss fotót a közösségi oldalára. Ez érthető is, hiszen az énekesnő a saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen az, amikor már kiskamaszként megismernek az emberek az utcán, hiszen Britney karrierje akkor kezdődött el, amikor 11 évesen beválogatták a Mickey Mouse Club csapatába.

Britney Spears fiai rengeteget nőttek

A 37 éves énekesnő két fiú büszke édesanyja, Sean 2005 szeptemberében, Jayden 2006 szeptemberében jött a világra, így a gyerekek között nem nagy a korkülönbség. A két kiskamasz fiút Britney neveli, de ugyanúgy láthatják édesapjukat, Kevin Federline-t is. Bár Britney a 2000-es években hatalmas hullámvölgyön ment át, a válása is megviselte, drogproblémákkal küzdött, rehabilitáción is részt vett, ám sikerült talpra állnia, azóta viszont igyekszik jó édesanya lenni, és megad mindent a gyermekeinek, akik a legfontosabbak számára ezen a világon. Legutóbb Disneylandben jártak, természetesen a közös fotó sem maradhatott el.

A kép bal oldalán Sean, a jobb oldalán Jayden látható. Nagy eséllyel mind a kettőjükből sármos pasi lesz. A fiúk utoljára 2015-ben, a Teen Choice Awardson jelentek meg édesanyjuk oldalán, előtte pedig 2013-ban a Hupikék törpikék második részének premierjén voltak ott, mivel a filmhez készült dalt Britney Spears énekelte.

Britney Spears tűzpiros ruhában tündökölt a premieren

Az énekesnő az év eleji ideg-összeroppanása óta július végén jelent meg először hivatalos eseményen. Fotók! 

Ezt is szeretjük