Britney Spears áttetsző felsőben pózolt: az énekesnőnek nagyon szép az alakja

Britney Spears friss fotója alá a dicséretek mellett támogató üzeneteket is kapott.

britney-spears-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears Instagram-oldalát aktívan használja, az elmúlt évek alatt nagy rajongótábort gyűjtött a közösségi platformon, közel 29 millió követő kíváncsi a posztjaira. 

A '90-es és 2000-es évek imádott popsztárja március 23-án egy áttetsző felsőben és rövidnadrágban mutatta meg szép alakját.

Britney Spears áttetsző felsőben

Ahogy a felvételen is látszik, az énekesnőnek nagyon szép alakja van, személyi edző párjával, Sam Asgharival rendszeresen edzenek, de közösségi oldalán néha arról is posztol, hogy elmennek túrázni, de vannak videói, amelyekben tánctudását mutatja meg.

britney
Fotó: Instagram/Britney Spears

2020 végén rövidebb fazont vágott magának, de a frissebb fotóin újra hosszú loknikkal látható, valószínűleg póthajat varratott magának. A friss képeit többen dicsérték, hogy mennyire csinosan fest.

Számos rajongó aggodalmát és támogatását fejezte ki, és leírták, remélik, hogy minden oké vele, és bármi történik, ők teljes mellszélességgel kiállnak mellette. Az énekesnő még mindig édesapja gondnoksága alatt van, így nem hozhat önállóan döntést a pénzügyeiről például, de még egyedül sem vezethet. Mindenhez az apjától kell engedélyt kérnie, a 2007-es idegösszeomlása után került gyámság alá.

Bár Britney szerette volna visszaszerezni az apjától a vagyona feletti rendelkezést, sajnos 2020 novemberében a bíróság úgy döntött, hogy továbbra is Jamie Spears marad a gyámja, mellette a Bessemer Trust nevű pénzügyi céget is gyámnak jelölték ki. Édesapjával állítólag nem ápol túl jó kapcsolatot, már nem is beszélnek egymással, pont emiatt vitte bíróságra az ügyét.

britney2
Fotó: Instagram/Britney Spears

2021 februárjában a The New York Times készített egy szívszorító dokumentumfilmet a popsztár életéről Framing Britney Spears címmel, ami bemutatta a sztárrá válását, majd azt is, hogyan tört meg a karrierje a 2000-es évek közepén. Világszerte nagy port kavart a film, ugyanis jól ábrázolta, hogy a sajtó mennyire durván megkeserítette az életét, ami végül az ominózus, 2007-es összeroppanásához vezetett. Bár a 2010-es években újra szárnyalt, albumokat adott ki, turnézott, műsorokban szerepelt, illetve Las Vegasban is rendszeresen fellépett, sajnos 2018-ban ismét idegösszeomlása lett, ekkor kórházba is került.

Miután megjelent a dokumentumfilm, rengeteg támogató üzenetet kapott, pont emiatt úgy érzi, szívesen adna interjút az életéről és a küzdelmeiről, írta meg az Entertainment Tonight. A New York Times alkotásában nem szólalt meg, nem mondta el a saját álláspontját, így biztosan az ő szemszögéből is érdekes lenne meghallgatni a történetét. A forrás szerint Britney legszívesebb Oprah-nak öntené ki a szívét.

Britney Spears fiai már ilyen nagyok

Képes összeállításunkban megnézheted Britney Spears kamasz fiait. Sean és Jayden már az anyjuknál is magasabbak.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük