A Macska-jaj szőke színésznőjeként ismertük meg: az 53 éves Branka Katic ma is nagyon csinos

Branka Katic rengeteget változott az elmúlt évek során, így fest ma a színésznő.

branka-katic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Branka Katic a Macska-jaj című szerb vígjáték szőke színésznője volt, rengeteg néző szívét hódította meg csinos megjelenésének és tehetségének köszönhetően.

Az alkotást 1998-ban mutatták be a velencei filmfesztiválon, ahol a legjobb rendezésnek járó Ezüst Oroszlánt is sikerült elnyernie. 

Branka Katic 2023-ban 

A vígjáték a jó poénoknak és az egyedi zenéjének köszönhetően nagy kedvenccé vált, hiszen hűen mutatta be a ’90-es évek balkáni hangulatát.

A legtöbb néző szívét a nagyszájú Idát megformáló Branka Katic hódította meg. A szőkeség az elmúlt évek során nagy változáson esett át a külsejét illetően, egy dolog azonban változatlan: 53 évesen is vidám mosollyal és csinos megjelenésével veszi le a lábáról a rajongókat.

Ami a karrierjét illeti, még ma is aktívan dolgozik színésznőként, nemcsak szerb, hanem nemzetközi produkciókban is szokott szerepeket vállalni. A magyar rajongók láthatták őt az Amerika kapitány: A tél katonája, a Hármastársak vagy a Közellenségek című alkotásokban. 2021-ben a King’s Man című filmben is feltűnt, ekkor Tsarina Alix karakterét formálta meg. A hivatalos IMDB-profilja szerint 2023-ban négy filmmel rukkol elő, így érdemes lesz nyomon követni a munkásságát.

Magánélete is fényesen alakult, 2000-ben mondta ki a boldogító igent szerelmének, Julian Farinónak. Két gyermeket vállaltak, Joe-t és Louist, akik ma már felnőttként élik az életüket.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest manapság a Macska-jaj sztárja, Branka Katic.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük