Bradley Cooper és Irina Shayk szakítottak? A modell elköltözött a közös otthonukból

Úgy tűnik, igazak a pletykák arról, hogy megromlott az álompár kapcsolata.

bradley-cooper-irina-shayk-szetkoltozes-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem sokat jósolnak a rajongók Bradley Cooper és Irina Shayk szerelmének: tegnap felröppentek a pletykák arról, hogy egyetlen hajszálon függ az egykori álompár kapcsolata, ma pedig kiderült, hogy a modell már el is költözött a közös otthonukból.

Ilyen nagy a baj?

Az egyik állítólagos ismerősük a The Sun magazinnak elárulta, hogy jó néhány hónapja nehézkes a pár kapcsolata, és nem is lát túl sok esélyt a békülésre:

- Nagyon kihűlt Bradley és Irina kapcsolata. Az elmúlt hónapokban nem igazán jöttek ki egymással, úgyhogy Irina úgy döntött, itt az ideje annak, hogy saját lakás után nézzen. Egyelőre ideiglenes a dolog, de szerintem nem sokáig lesznek már együtt - nyilatkozta a közeli barátjuk.

Lady Gaga miatt ment tönkre a kapcsolatuk?
Lady Gaga miatt ment tönkre a kapcsolatuk?
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

A párnak van egy kétéves kislánya, Lea, miatta próbálják rendbe hozni a kapcsolatukat, azonban úgy tűnik, hogy nem sok sikerrel. Mindez csak újabb táptalajt biztosít a Gaga-Cooper románc pártolóinak, akiknek a Csillag születik óta meggyőződésük, hogy a film két sztárja egymásba szeretett a forgatás alatt.

Mindketten hevesen tagadták a vádakat a viszonyukról, azonban nem segített a dolgon, hogy Lady Gaga is akkoriban szakított a vőlegényével, Christian Carinóval, Irina Shayk pedig a nagy port kavaró Oscar-gálás előadásuk után kikövette az énekesnőt minden platformon.

Lady Gaga miatt lett vége?

Az Oscar-gálán egyébként igencsak beszédes képek készültek Lady Gagáról és Bradley Cooperről - szerinted tényleg van köztük valami?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük