Bradley Cooper lánya gyönyörű szőke angyal - Kiköpött édesapja a kis Lea
Bradley Cooper és Irina Shayk egyetlen csemetéje igazi szépség.

bradley-cooper-irina-shayk-lanya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bradley Cooper és Irina Shayk igazi álompárnak tűntek, akik papír nélkül is boldogok egymás mellett. Egy közös kislányuk is született, a most két és fél éves Lea. Sajnos azonban ő sem tarthatta össze őket: néhány héttel ezelőtt szakítottak egymással, a modell pedig már el is költözött a korábbi családi fészkükből.

Tündéri az egykori pár kislánya

A szakítás okáról semmit nem tudni, de mindenki Bradley Cooper és Lady Gaga bimbózó románcára gyanakszik, ami a Csillag születik című filmjük alatt kezdett kibontakozni. Persze mindketten tagadták a vádakat, de az Oscar-gálás fellépésük után, ahol szinte vágni lehetett a kettejük közti kémiát, nem tudtak meggyőzően érvelni arról, hogy nem szerettek egymásba.

Lady Gaga ráadásul bejelentette, hogy felbontotta az eljegyzést a vőlegényével, úgyhogy az, hogy a színész is szakított gyermeke anyjával, csak olaj volt a tűzre. A rajongók nagyon sajnálták, hogy szétmentek, főként a közös kislányuk miatt, azonban elismerték, hogy van olyan eset, amikor nem lehet a szívnek parancsolni - ahogy Bradley Cooper esetében is történt valószínűsíthetően.

Ennek ellenére nem volt sárdobálás köztük: csendben váltak szét, és a kis Leát is közösen nevelik, bár a kora miatt is egyelőre édesanyjáé a teljes felügyelet. A napokban le is kapták őt a kislánnyal a kezében, ami ritka pillanat, hiszen igyekeznek a reflektorfénytől minél távolabb nevelni a gyermeküket, és nem mutogatják őt a közösségi oldalaikon sem.

A rajongók nagyon örültek, hogy végre ismét láthatták: nem győzték dicsérni a gyönyörű csöppséget. "Mint egy szőke kis angyal! Meg kell zabálni", "Gyönyörű ez a kislány, tiszta papa, mintha Bradley női verzióját látnám", "Azok a fürtök! Csoda szép lány a kis Lea - mondjuk ilyen szülőkkel ezen nincs mit csodálni" - írták a hozzászólók.

Ez történt az ominózus Oscar-gálán Bradley Cooper és Lady Gaga között

Sokak szerint az Oscar-gálán vált bizonyossá, hogy Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolatának befellegzett - nézd meg, mi történt ott.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük