Brad Pitt külsején ámultak Cannes-ban - Dögösebb, mint fiatalon

A Volt egyszer egy Hollywood premierjén kapták le Brad Pittet, aki újra a régi.

brad-pitt-volt-egyszer-egy-hollywood-premier-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brad Pittet szörnyen megviselte a válása Angelina Jolie-tól: a színész annyira elkeseredett, hogy a felesége elhagyta, ráadásul hat gyermekük felett is sokáig kizárólagos felügyelete volt, hogy teljesen kifordult önmagából.

Így néz ki most Brad Pitt

Csontsoványra fogyott, elhanyagolta a külsejét, és hallani sem akart arról, hogy filmekben szerepeljen: a válása óta összesen két alkalommal tűnt fel a mozivásznon, abból is egyszer csupán egy másodperces cameo erejéig a Deadpool második részében. 

Szerencsére mostanra összeszedte magát, és Quentin Tarantino szuperprodukciójában, a Volt egyszer egy Hollywoodban már csúcsformában állt kamera elé. A cannes-i filmfesztiválon tegnap azonban nemcsak a film aratott osztatlan sikert, hanem a főszereplője is, a rajongók ugyanis nem győztek csodálkozni, mennyire kikupálta magát Brad Pitt.

brad-pitt-volt-egyszer-egy-hollywood-premier-nagy
Fotó: Getty Images

A közösségi oldalakon csak úgy záporoztak a kommentek, melyekben a színészt dicsérték: "Alig hiszek a szememnek! Brad Pitt végre újra a régi, köszönöm, Istenem! Esküszöm, szexibb, mint fiatalkorában volt, és az nagy szó", "Lezajlott a válás, és Brad Pitt végre visszavedlett a régi önmagába. Nagyon jó látni", "Brad, te csirkefogó! Fiatalon is te voltál a kedvencem, de esküszöm, a korral csak sármosabb leszel" - írták a lelkes kommentelők.

Ilyen nagy már Brad Pitt fia

Knox egyre nagyobb és helyesebb - nézd meg, hogy hasonlít híres apukájára!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük