Brad Pitt végre reagált a barátnőjéről szóló pletykákra - Bevallotta, hányadán áll a randizással
Brad Pitt tiszta vizet öntött a pohárba, a nőügyeiről vallott.

brad-pitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Angelina Jolie a világ egyik leghíresebb álompárja volt, nem csoda, hogy sokan megdöbbentek, miután bejelentették válásukat 2016-ban. Mióta véget ért a házasságuk, a sármos színészt számtalan nővel hozták hírbe.

Kate Hudson, Sienna Miller és Charlize Theron is képbe került, utóbbi szép színésznővel 2019 januárjában boronálták össze. Az elmúlt hetekben újabb barátnőről pletykáltak, egyes bulvárlapok már tényként közölték, hogy Brad Pitt és a harmincéves színésznő, Alia Shawkat egy párt alkotnak, mivel novemberben több eseményen is együtt látták őket, Kanye West Los Angeles-i előadásán például meg is ölelték egymást, ezt pedig több szemtanú is megörökítette a telefonja kamerájával. Pitt a The New York Times újságírójának adott interjújában tért ki a nőügyeivel kapcsolatos pletykákra.

Brad Pitt így reagált a pletykákra

A december 18-án 56. születésnapját ünneplő sztárral egy átfogó interjút készített az amerikai magazin munkatársa. Kifejtette, 2004 óta nem hajlandó magáról semmilyen írást elolvasni a sajtóban, legyen szó egyik filmje kritikájáról vagy a magánéletéről szóló írásokról. Erre az újságíró úgy reagált, hogy sosem hisz azoknak az embereknek, akik azt vallják, hogy semmit sem olvasnak el magukkal kapcsolatban, erre Brad Pitt meglepő őszinteséggel reagált.

- Nem is tudom, hogy az utóbbi két-három évben hány nővel hoztak engem hírbe, pedig ezek közül egyik sem volt igaz - magyarázta, utalva rá, hogy nem volt semmi komoly kapcsolata azóta, amióta Angelinával véget ért a kapcsolata.

Az interjúból az is kiderült, hogy karrierje elején nem bírta elviselni az őt körülvevő felhajtást.

- Amikor elkezdtem a karrierem, a USA Today csinált velem egy anyagot, emiatt nagyon elégedett voltam magammal. Két nappal később, miután megjelent a lap, átmentem az egyik ismerősömhöz. Ott voltam a konyhában, és észrevettem a macska alomtálját, és benne ott volt a USA Today, rajta pedig a cica ürüléke - emlékezett vissza a kínos szituációra, amivel arra is utalt, hogy az ő szemében mennyire nincs nagy jelentősége, ha a bulvárlapok foglalkoznak az ember életével.

A '90-es években sokat is rejtőzködött a fotósok elől, de azóta sikerült felszabadulnia, jóval lazább lett, gyakran eljár különféle eseményekre.

Brad Pitt így megváltozott barátnői kedvéért

Képes összeállításunkban megnézheted, Brad Pitt hogyan alakította át a külsejét barátnői kedvéért.

Ezt is szeretjük