Brad Pitt új párja merész szettben pózolt: a 27 éves Nicole fotóját agyondicsérik
Brad Pitt párja, Nicole Poturalski nagyon dögös legújabb fotóján.

brad-pitt-csaja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta kiderült, hogy Brad Pitt és a nála 29 évvel fiatalabb Nicole Poturalski egy párt alkotnak, azóta a német modell egyre nagyobb népszerűségre tesz szert Instagram-oldalán.

A barna szépség már több mint 200 ezer követővel büszkélkedhet közösségi oldalán, és valószínűleg ez a szám idővel csak magasabb lesz. Modellként rendszeresen oszt meg magáról felvételeket, a legutóbbi kifejezetten dögösre sikeredett.

Brad Pitt párja merész szettben pózolt

Nicole Poturalski egy merész Fendi-crop topot viselt, illetve egy magas derekú alsóneműt. A képet Philipp Gladsome divatfotós készítette róla a természetben. A rajongók tetszését egyértelműen elnyerte a felvétel, rengeteg dicsérő kommentet kapott.

Modellként gyakran oszt meg magáról szexi felvételeket, sokan hasonlítják őt Irina Shaykhoz, de egyesek szerint kiköpött Angelina Jolie. Szerintünk inkább Shaykra hasonlít, bár az tény, hogy Nicole-nak ugyanolyan vastag ajkai vannak, mint Pitt egykori szerelmének.

A sztárpár kapcsolatára augusztusban derült fény, egy franciaországi reptéren látták őket együtt, ezután kezdett a sajtó nyomozni, hogy mi is van köztük, a Page Sixnek erősítette meg egy közeli ismerősük, hogy tényleg járnak egymással. Még 2019 augusztusában ismerték meg egymást Berlinben, akkor a színész pont a Volt egyszer egy... Hollywood című moziját reklámozta Németországban. A modell férje, a 68 esztendős Roland Mary étteremtulajdonos mutatta be őket egymásnak. A férfival nyitott házasságban élnek, van egy hétéves fiuk, Emil.

Pontos információ azóta sincs, hogy Pitt és Poturalski mióta alkotnak egy párt, de az tény, hogy a megismerkedésük után nem sokkal kezdtek találkozgatni egymással, 2019 novemberében Kanye West koncertjén is részt vettek, így valószínűleg már akkor több volt köztük, mint barátság.

Arnold Schwarzenegger és párja

Képes összeállításunkban megnézheted Arnold Schwarzeneggert és gyönyörű kedvesét, Heather Milligant.

Ezt is szeretjük