Brad Pitt kínos bakit követett el az Oscaron: ki is cikizték emiatt a rajongók
Brad Pittnek meggyűlt a baja Maria Bakalova és Youn Yuh-jung nevével.

brad-pitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg a 93. Oscar-gálát, melyen sokkal kevesebb híresség vehetett részt a vírushelyzet miatt. A jelöltek közül a legtöbben ott voltak a Los Angeles-i helyszínen, nem mellesleg a díjakat A kategóriás sztárok osztották ki.

Brad Pitt tavaly a Volt egyszer egy... Hollywoodban nyújtott alakításáért kapta meg a legjobb férfi mellékszereplőnek járó elismerést, idén ő jelentette be, melyik színésznő lett az Akadémia szerint a legjobb női mellékszereplő. Az idei jelöltek között ott volt az amerikai Glenn Close és Amanda Seyfried, a brit származású Olivia Colman, a dél-koreai Youn Yuh-jung, illetve a bolgár Maria Bakalova. Utóbbi két színésznő nevének kiejtésével meggyűlt a baja.

Brad Pitt kínos bakija az Oscar-gálán

A színész rosszul ejtette Maria Bakalova nevét, akit a Borat utólagos mozifilm című alkotásért jelöltek a díjra. A keresztnevét még teljesen jól mondta, a vezetéknevében viszont a "Ba" után tartott egy kicsi szünetet, majd a "Ka" részt nagyon megnyomta, mintha dupla K betű szerepelne a nevében. A színésznő reakcióját is mutatta később a kamera, amit az alábbi bejegyzésben meg is nézhetsz.

Youn Yuh-jung nevét sem mondta ki pontosan, miután a Minari színésznője átvehette a díját, viccesen be is szólt Pittnek.

Youn Yuh-jung a nevem, de a legtöbb európai ember Yeo-jeongnak nevez, néhányan meg Yujungnak, de ma este mindenkinek megbocsátok - viccelődött a köszönőbeszédében.

Nem ez volt az egyetlen megjegyzése, hiszen a Minari producere az Oscar-díjas színész volt. Ennek ellenére  Youn Yuh-jung nem találkozott vele még egyszer sem, így meg is kérdezte tőle, mégis hol volt a forgatási munkálatok alatt? Hozzátette, örült annak, hogy végre személyesen is megismerhette Pittet.

A Twitteren is sok rajongó viccelődött Pitt kínos hibáján: "Brad Pitt első számú gyilkosságot követett el szegény Maria Bakalova nevével", "A fejem, amikor hallom, ahogy Brad Pitt mészárlást végez Maria Bakalova és Youn Yuh-jung nevével" - fogalmazták, az utóbbi kommentelő a Spongyabob Kockanadrágból ismert Tunyacsáp fotóját posztolta a mondata mellé.

Sztárpárok az Oscar-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted az idei Oscar-gála sztárpárjait.

Ezt is szeretjük