Brad Pitt és 27 éves modell barátnője szakítottak: nem jött be a nyitott kapcsolat
Csak augusztusban derült ki, hogy Brad Pitt szíve foglalt, de máris vége a kapcsolatnak.

brad-pitt-nicole-poturalski-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztusban kapták lencsevégre egy francia repülőtéren Brad Pittet és a 27 éves német modellt, Nicole Poturalskit, akkor a Page Sixnek egy közeli forrás megerősítette, hogy együtt járnak.

Ugyanez a bulvárlap megbízható forrásokra hivatkozva közölte, hogy az Oscar-díjas színész és a gyönyörű modell kedvese szakítottak.

Brad Pitt és Nicole Poturalski között mindennek vége

Bár augusztusban derült ki, hogy együtt vannak, már régebbről is ismerték egymást, 2019-ben találkoztak egy berlini étteremben a Volt egyszer egy... Hollywood premierje idején, pár hónappal később Kanye West koncertjén fotózták le őket egymás mellett, így valószínűleg már akkor is együtt voltak. A forrás szerint véget ért a viszonyuk.

GettyImages-1205154407
Fotó: Rachel Luna / Getty Images Hungary

- Sosem volt annyira komoly a kapcsolatuk, ahogy azt beharangozták mások - tette hozzá a bennfentes.

Pontosan nem derült ki, hogy mikor szakítottak, a Page Six újságírója csak annyit tudott meg, hogy egy ideje már nincsenek együtt.

Bonyolult volt a helyzetük, nemcsak a távolság volt az egyetlen bökkenő a kapcsolatukban, hanem az is, hogy Nicole Poturalski férjnél van a mai napig. A modell és a 68 éves Roland Mary nyitott házasságban élnek, van egy közös gyermekük, a hétéves Emil. A barna szépséget és hitvesét a múlt héten látták együtt a férfi éttermében a szemtanúk, együtt vacsoráztak, közben nevetgéltek, látszólag minden idilli volt köztük. Bár a forrás nem mondta el a szakításuk okát, de nagy eséllyel ez is közrejátszhatott abban, hogy nem működött Pitt és a modell között hosszabb távon a viszony.

Brad Pitt inkább monogám típus: Angelina Jolie-val 11 évig, Jennifer Anistonnal hét évig, Gwyneth Paltrow-val három évig volt együtt.

Egykori sztárpárok, akikről nagy eséllyel elfelejtetted, hogy együtt voltak

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik egykor házasságban éltek.

Ezt is szeretjük