Brad Pittet szájon csókolta kolléganője a premieren - Mindenki ledöbbent
Lena Dunham megpróbálta lekapni Brad Pittet, aki láthatóan nem kért a dologból.

brad-pitt-lena-dunham-csok-volt-egyszer-egy-hollywood-premier-co
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt nők millióinak vágyálma a kilencvenes évek óta, így nem csoda, hogy sok nő bepróbálkozik nála, főként mióta hivatalosan is szingli státuszba került. Persze ezek a hölgyek általában kevésbé agresszíven igyekszenek a kegyeibe férkőzni, mint Lena Dunham, aki tegnap a premieren még a színészt is meglepte azzal, hogy megpróbálta megcsókolni.

Fotón a kínos pillanat

A Csajok sorozat sztárja ugyanis kapott egy kisebb szerepet Quentin Tarantino új filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban, melyben Brad Pitt az egyik főszereplő. Mivel közös jelenetük alig volt, gondolta, hogy kihasználja az alkalmat a vörös szőnyegen, és bepróbálkozik egy csókra a sztárnál. Brad Pitt azt hitte, Dunham azért hajolt oda, hogy puszit adjon neki, így őt is nagyon meglepte, amikor a szája felé kezdett orientálódni.

Ennek ellenére természetesen nem volt sértődés a dologból, de látszott rajta, hogy ő is zavarba jött a színésznő szándékai miatt. Már egyszer volt ebből probléma, hiszen a filmben is villantott neki, azonban mint kiderült, ez egyáltalán nem volt a forgatókönyv része, úgyhogy az ügynökének kellett rászólnia, hogy ilyet ne csináljon többet.

A kommentelők nagyon nem örültek Lena viselkedésének, tekintve, hogy ő volt a MeToo-mozgalom egyik legnagyobb szószólója, erre most megpróbált kikényszeríteni egy csókot egy olyan férfitól, akinek láthatóan nem volt szándéka erre. Ilyen hozzászólások érkeztek a közösségi oldalakon:

"Erről a képről ordít a kettős mérce! Ha fordítva lenne, már rég elásták volna Pittet zaklatásért", "Elnézést, Lena, de úgy néz ki, mintha akarta volna azt a csókot? Jó, hogy nem toltad le a gatyáját is...", "Ráerőszakolni magad egy férfira legalább olyan rossz, mint fordítva, nagyon kínos, amit művelsz, legyen már egy kis tartásod..." - írták a kommentelők.

Ilyen dögös Brad Pitt a filmben

Félmeztelenre vetkőzik Brad Pitt a Volt egyszer egy Hollywood című filmben - nézd meg, milyen jól néz ki még mindig!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük