Az 55 éves Brad Pitt testén ámul ma mindenki - Leesik az állad, hogy néz ki félmeztelenül
A Volt egyszer egy Hollywoodban ismét ledobta a textilt.

brad-pitt-felmeztelen-volt-egyszer-egy-hollywood-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pittet kétszer is megválasztották a világ legszexibb pasijának - nem is véletlenül. Habár a színész manapság már túl öregnek tartja magát a maga nem éppen matuzsálemi 55 évével, a külseje még mindig kifogástalan - szépfiúból igazi sármőr lett, akiért a mai napig odavannak a nők.

Ilyen szexi félmeztelenül

Hamarosan hazánkban is mozikba kerül a Volt egyszer egy Hollywood című film, melyben a pólójától is megszabadul, a testétől pedig szó szerint elakadt a női nézők szava, ugyanis Brad Pitt hasa még mindig olyan kockás, mint huszonéves korában volt.

A Huffington Post egyik filmkritikusa, Matt Jacobs meg is osztott egy képet a Twitter-oldalán, melynek az egyik felén az 1991-es Thelma és Louise című filmben látható, a másik oldalán pedig most, a Volt egyszer egy Hollywoodban. El kell ismerni, még mindig tudja, mitől döglik a légy, annak ellenére, hogy a válás után teljesen magába roskadt, és szinte csontsoványra fogyott, mostanra szépen összeszedte magát. Jacobs is elismerően ennyit írt a fotó alá: Brad Pitt 1991-ben és 2019-ben az iskolapéldája annak a mondásnak, hogy "azt kérném, amit ő".

A rajongói vélemények is ezt mutatják, ugyanis a Twitteren ilyen posztok születtek a film után: "Amikor Brad Pitt levette a pólóját, az egész mozi izgatottan felsóhajtott. Még mindig ennyire szexi", "Sajnálom azokat az 55 éves pasikat, akik ma elmentek megnézni a feleségükkel a Volt egyszer egy Hollywoodot, és az asszonyok meglátták, hogy is kinézhet egy 55 éves férfi", "Brad Pitt olyan, mint a jó bor, a korral csak nemesedik" - írták a közösségi oldalon.

Fiatalabb nővel kapták le Velencében

Brad Pitt és egy csinos, fiatal nő Velencében andalgott - nézd meg a közös fotójukat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük