Brad Pitt jóval fiatalabb nővel romantikázott Velencében - Fotók is készültek róluk

Egyelőre nem tudni, hogy ki a szerencsés hölgy.

brad-pitt-fiatal-no-velence-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végre lezárták Brad Pitt és Angelina Jolie válását, a színész pedig hivatalosan is szingli státuszú lett. Igaz, úgy tűnik, nem sokáig élvezte, hogy a kapcsolati állapota egyedülálló volt, ugyanis Velencében már egy csinos, fiatal nővel kapták lencsevégre.

Új barátnője van Brad Pittnek?

A Volt egyszer egy Hollywood sztárja az egyik barátját látogatta meg Olaszországban, Thomas Houseago képzőművészt, akitől a válása után leckéket vett, ugyanis szerette volna a művészeten keresztül kifejezni a fájdalmát, méghozzá a szobrászat segítségével.

Tegnap a Venice Biennale művészeti kiállításon is részt vett, ráadásul nem is egyedül: akkor fotózták le a csinos, barna hajú nővel, aki láthatóan jóval fiatalabb, mint a színész. A titokzatos nőről egy percre sem olvadt le a széles mosolya, láthatóan remekül érezte magát a hollywoodi híresség társaságában.

Egyelőre nem tudni, hogy ki volt Brad Pitt partnere, de többen arról pusmognak, hogy a hölgy nem más, mint Thomas Houseage egyik közeli ismerőse, és a művész hozta őket össze egy korábbi találkozásukkor. Reméljük, Brad Pittre végre rátalál a boldogság, hiszen jó ideje egyedül van - a balhés válás után ráférne már egy szerető partner.

A fia már kamasz

Brad Pitt és Angelina Jolie fia már 15 éves - nézd meg, hogy néz ki most Pax!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük