Angelina Jolie és Brad Pitt kamasz fia ilyen jóképű - Pax már 15 éves
Így néz ki most a színészpár örökbefogadott gyereke, Pax.

angelina-jolie-fia-pax-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt 2005-ben jöttek össze a Mr. és Mrs. Smith forgatásán - Brad Pitt a szerelmük miatt hagyta el akkori feleségét, Jennifer Anistont. A pár csak 2014-ben házasodott össze, azonban kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját: 2016-ban bejelentették a válásukat, amit csak néhány héttel ezelőtt zártak le hivatalosan is.

Ilyen nagy már a fiuk, Pax Jolie-Pitt

Az egykori álompár hat közös gyereket nevelt együtt. Örökbefogadott csemetéiket, a 17 éves Maddoxot, a 15 esztendős Paxot, Zaharát, aki januárban lett 14, rajtuk kívül pedig természetes úton is születtek gyerekeik: Shiloh 12, az ikrek, Vivienne és Knox pedig 10 évesek.

Angelina Jolie jelenleg teljes felügyeleti jogot élvez a csemetéik fölött, és, habár dolgozó anyaként nehéz minden gyermekére egyformán figyelni, az Oscar-díjas sztár minden gyermekével igyekszik kellő mennyiségű időt tölteni. Egyenként is szervez programokat, hogy mindegyik utódja azt érezze, hogy most kicsit csak ő élvezi anyukája osztatlan figyelmét.

Legutóbb Paxra került a sor az anyarandin - a sztár együtt ebédelt kamasz fiával a népszerű Cecconi's étteremben, ahol számos hollywoodi híresség megfordul. Összeállításunkban megnézheted a közös fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük