Angelina Jolie és Brad Pitt ikerlánya már ilyen nagy - Fotókon a kamasz Vivienne
Vivienne Jolie-Pitt híres szülei keveréke.

vivienne-jolie-pitt-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie a Brad Pitt-tel való házassága során három gyermeket szült a színésznek, és még három csemetét fogadtak együtt örökbe. Maddox a legidősebb közülük, ő 17 éves, őt a 15 esztendős Pax követi, majd a 14 éves Zahara - ők azok, akiket a páros adoptált. A 12 éves Shiloh-t már Jolie hozta világra, ahogy az ikreket is, a 11 éves Vivienne-t és Knoxot.

Ilyen nagy már a lányuk, Vivienne

Angelina Jolie igyekszik minden idejét a csemetéivel tölteni, külön-külön is szakít rájuk időt, hogy egyikük se érezze magát elhanyagoltnak. Tegnap a legkisebb gyermekével, ikerlányával, Vivienne-nel töltötte a napot, akivel betértek egy virágboltba, és egy csinos kis csokrot vásároltak valakinek.

A kis Vivienne már lassan utoléri édesanyját magasságban, és már a haja is kezd visszanőni. Mivel a kiskamasz lelkes sportoló - sárga öves karatés -, úgy döntött, hogy az egyszerűség kedvéért long bob frizurát vágat magának, ugyanis ezt könnyebb kezelni az edzések után, mint a korábbi, hátközépig érő fazont.

Vivienne sem az a tipikus, rózsaszín ruhás, hercegnős, lányos típus: sokkal jobban szeret fiúruhákba bújni. A múltkori premieren is farmerba és ingbe öltözött, akárcsak az idősebb bátyjai. Ez az ő családjukban egyáltalán nem okoz problémát, hiszen a testvére, Shiloh már kiskorában eldöntötte, hogy ő fiú szeretne lenni, és a pár így is nevelte.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük