Angelina Jolie és 6 gyereke közös fotón - Akkorát nőttek, hogy rájuk sem ismerünk
A The Boy Who Harnessed The Wind című film premierén kapták le őket.

angelina-jolie-gyerekei-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie igyekszik minél több időt tölteni a népes családjával, és mivel hat gyermek büszke édesanyja, ezért külön-külön is csinál programot a csemetéivel, hogy mindegyikük egyedüliként is élvezhesse az anyjuk figyelmét. Ennek köszönhetően azonban általában egy-egy gyermeke oldalán kapják le a fotósok, ritka az olyan alkalom, amikor együtt van a teljes család.

Ilyen nagyok már a gyerekei

A színésznő Brad Pittel való házassága során három gyermeket szült, és még három csemetét fogadott örökbe. Maddox a legidősebb közülük, ő 17 éves, őt a 15 esztendős Pax követi, majd a 14 éves Zahara - ők azok, akiket a páros adoptált. A 12 éves Shiloh-t már Jolie hozta világra, ahogy az ikreket is, a 10 éves Vivienne-t és Knoxot.

Tegnap a család részt vett a The Boy Who Harnessed The Wind - azaz nyers fordításban A fiú, aki igába fogta a szelet - című filmdráma premierén, mely egy malawi fiúról szól, aki egy könyvtári könyv instrukcióinak segítségével szélturbinát épít, hogy ezzel segíthessen a családján és a faluján.

Mivel az egész família folyamatosan a harmadik világbeli országok lakóinak megsegítésén munkálkodik, így érthető, hogy számukra igencsak fontos az ilyen alkotások támogatása.

A rajongók nagyon örültek, hogy így együtt láthatják a családot, nem győzték dicsérni a gyerekeket, akik nőnek, mint a gomba. "Jézusom, mekkorák már ezek a gyerkőcök! Mindjárt beérik az anyukájukat", "Nagyon szép család, csak Brad Pitt hiányzik a képről", "Zahara már most úgy néz ki, mint egy filmsztár, nagyon szép gyerekek" - írták a lelkes hozzászólók az Instagramon.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük