Brad Pitt vérig sértette Jennifer Anistont: nem győzött bocsánatot kérni a nyilatkozata miatt
Brad Pitt és Jennifer Aniston között ma már nincs harag, de ez nem volt mindig így.

brad pitt jennifer aniston cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Jennifer Aniston 1998-ban szeretett egymásba, két évvel később megtartották az esküvőjüket. Sokak szemében ők voltak a legszebb álompár Hollywoodban, ezért többen teljes letargiába estek, miután 2005 januárjában berobbant a válásuk híre, nem sokkal később a sármos színész Angelina Jolie párja lett.

A rajongók a történtekért Jolie-t okolták, aki még 2004-ben a Mr. és Mrs. Smith forgatásával kapcsolatban elhintette a Vogue magazinnak, mennyire jól összekovácsolódtak a munka során Pitt-tel, és alig várta a másnapot, hogy újra közösen dolgozhassanak. Aniston még 2008-ban szintén a Vogue-nak elmondta, hogy a színésznő nyilatkozata rosszul esett neki, és illetlennek gondolta, de nem csak a kolléganője szavai okoztak számára fájdalmat. Évekkel később Brad Pitt is szörnyen megalázta a sajtóban.

Brad Pitt ezzel a nyilatkozatával sértette meg Jennifer Anistont

A sármőr 2011-ben adott exkluzív interjút a Parade magazinnak, amiben a múltjáról és Anistonnal való házasságáról is szó esett.

- A '90-es években próbáltam elrejtőzni, és homokba dugtam a fejem a sztársággal járó hangzavar elől. Kezdett elegem lenni abból, ahogy begubózva ültem a kanapén, kezemben egy füves cigivel. Szánalmasnak gondoltam magam - mesélte.

brad pitt jennifer aniston
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

- Kristálytisztává vált számomra minden. Már csak az éltetett, hogy olyan filmekben szerepeljek, amelyek érdekes emberekről szólnak, mivel én nem tudtam magamtól izgalmas életet élni. Úgy gondolom, a házasságomnak is köze volt ehhez.

Próbáltam tettetni, hogy a házasságom szól is valamiről, de nem így volt.

Ezek már így is kemény, nyers és bántó szavak voltak, de Pitt akkor rátett még egy lapáttal.

- Elégedett vagyok azzal, hogy ma már őszinte döntéseket hozok, és megtaláltam az igaz szerelmem, Angie-t. Vele egy olyan családot alapítottam, amit nagyon szeretek. A család kockázatos vállalás, mert minél nagyobb a szeretet, annál nagyobb veszteség érhet.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor 2011-ben megjelent a botrányos interjú, a világsajtóban mindenütt ezen csámcsogtak, Pitt az ügynökségén keresztül kiadott egy közleményt, amiben bocsánatot kért volt feleségétől.

- Sajnálom, hogy így félreértelmezték a szavaim. Jen hihetetlenül nagyszívű, imádni való és fantasztikus nő, akit a mai napig a barátomnak gondolok. Ez egy fontos kapcsolat, amit nagyra értékelek. A lényeg, nem azt akartam kijelenteni, hogy Jen unalmas, hanem azt, hogy én lettem akkoriban unalmas, és ez a saját felelősségem - tisztázta akkor a színész.

Az Entertainment Tonightnak egy közel álló forrás kikotyogta, hogy Pitt 2016-ban személyesen is bocsánatot kért Anistontól ezért az interjúért. Nemcsak e régi félreértés tisztázása miatt kerültek újra közelebb egymáshoz, hanem azért is, mert a színésznő édesanyja, Nancy Dow elhunyt, és Brad Pitt volt az elsők között, aki támogatta volt feleségét.

brad pitt és jennifer aniston 2
Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

Mióta mind a ketten szinglik, folyamatosan mennek a találgatások és a pletykák azzal kapcsolatban, hogy titokban újra egy párt alkotnak. Brad Pitt például ott volt Jennifer Aniston 50. születésnapi buliján, illetve a 2019-es karácsonyi ünnepségén is, amit a barátainak szervezett.

2020 januárjában a SAG Awardson is találkoztak, ahol egy pillanatra összefutottak. Látszott rajtuk, mennyire örültek egymásnak, a róluk készült fotókat imádták rajongóik, többen úgy vélik, talán egy szép napon újra egy pár lesznek.

Itt élt régen Brad Pitt és Jennifer Aniston

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Aniston és Brad Pitt régi otthonát.

Ezt is szeretjük