Jennifer Anistont és Brad Pittet így kapták le a díjátadón - Lázba jöttek a rajongók a fotók láttán
Brad Pittet és Jennifer Anistont a vasárnap esti SAG Awardson fotózták le együtt.

jennifer aniston cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este rendezték meg a SAG Awards filmes díjátadó gálát. A Los Angeles-i rendezvényen Hollywood krémje is részt vett, Brad Pitt és Jennifer Aniston sem hagyhatták ki a gálát, ugyanis mind a ketten a jelöltek között voltak.

A sármos színészt a Volt egyszer egy Hollywoodban alakított szerepéért, egykori feleségét pedig a The Morning Show című drámai sorozatban nyújtott alakításáért jelölték.

Így örült egymásnak Brad Pitt és Jennifer Aniston

Mind a ketten nyertek a saját kategóriájukban, így volt mit megünnepelniük. A díjátadó alatt mind a ketten meghatódva figyeltek egymás köszönőbeszédére, de még a backstage-ben is sikerült őket lekapni együtt.

Ahogy a felvételeken is látszik, nagyon boldognak tűntek mind a ketten, és örültek egymás sikerének. Puszival és egy öleléssel gratuláltak egymásnak.

A rajongók egyből lázba jöttek a róluk megjelent fotók láttán.

"Miért vágyom arra, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston újra egy pár legyenek?", "Úristen, én ezekre a fotókra nem készültem fel, olyan édesek együtt", "Ha a My Chemical Romance és a Jonas Brothers zenekarok újra össze tudtak jönni, akkor ez sikerülhet Brad Pittnek és Jennifer Anistonnak is. 2020-ban ennek meg kell történnie" - írták Twitteren az izgatott rajongók.

A sajtó munkatársai is több exkluzív felvételt feltöltöttek Twitter-oldalukra. Az alábbi fotón az látható, ahogy Brad Pitt figyelmesen nézte a backstage tévéjén keresztül, ahogy Aniston átveszi a díját. A Hollywood Reporter szerint ez volt az est legaranyosabb momentuma.

 A sztárpárról már egy ideje lehetett tudni, hogy a csúnya válásuk ellenére napjainkban jó viszonyt ápolnak egymással. Azután vették fel egymással a kapcsolatot, miután a színésznő édesanyja, Nancy elhunyt. A néhai sztárpár több közös programon is részt vett a családi tragédia óta, Brad Pitt 2019-ben részt vett a színésznő ötvenedik születésnapi buliján, illetve decemberben egy karácsonyi partin is együtt szórakoztak közös barátaikkal. 

Ilyen gyönyörű volt egykori álomotthonuk

Képes összeállításunkban megnézheted, hol élt egykor Brad Pitt és Jennifer Aniston.

Ezt is szeretjük