Brad Pitt és Jennifer Aniston újra együtt dolgoznak: íme, az első fotó róluk
Brad Pitt és Jennifer Aniston egy virtuális felolvasást vállaltak el együtt.

brad-pitt-jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus elején adtunk hírt arról, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston egy közös projektbe vágták a fejszéjüket. Az egykori álompár számára nem kellemetlen, hogy együtt mutatkozzanak, sőt a csúnya válásuk ellenére ma már jó barátságot ápolnak egymással. Akkor lettek újra jóban, amikor a színésznő 2016-ban elveszítette édesanyját.

Dane Cook Feelin' A-Live című virtuális műsorához csatlakoztak, amelynek keretében az 1982-ben megjelent Változó világ című vígjáték forgatókönyvét olvassák fel, amit élőben követhetnek végig a rajongók szeptember 17-én a Facebookon és a TikTokon. 

Brad Pitt és Jennifer Aniston közös munkája

Sokan már tűkön ülve várják, hogy újra együtt láthassák az egykori sztárpárt, tegnap este megjelent az első felvétel róluk, ami egy online csapatmegbeszélésen készült róluk, láthatóan örültek egymásnak és a többi kollégájuknak is.

brad-pitt-jennifer-aniston
Fotó: Fast Times At Ridgemont High

Pitt és Aniston mellett olyan nagy nevek csatlakoztak a jótékonysági projekthez, mint Julia Roberts, Morgan Freeman, Matthew McConaughey vagy éppen Sean Penn. Utóbbi színész a vígjáték főszereplője volt, ő alakította Jeff Spicoli karakterét.

Eh4fKfuXcAk0cnH
Fotó: Fast Times At Ridgemont High

Jennifer Anistonnak és Brad Pittnek nem ez az első közös munkája, utoljára a Jóbarátok egyik epizódjában szerepeltek együtt. Az 1994-től 2004-ig futó sorozat nyolcadik évadában tűnt fel Pitt, a 2001-ben felvett részben még házasok voltak. Ironikus módon a színész karaktere gyűlölte az Aniston által megformált Rachel Greent. 

Ilyen volt a régi otthonuk

Képes összeállításunkban megnézheted, hol élt együtt régen Brad Pitt és Jennifer Aniston.

Ezt is szeretjük