Így reagált Angelina Jolie volt férje és Jennifer Aniston friss, közös képeire - Egy bennfentes kotyogta ki
Angelina Jolie-t nem hatotta meg, hogy Jennifer Anistont és Brad Pittet újra együtt látta.

angelina jolie cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este rendezték meg a SAG Awards filmes díjátadót, amin Jennifer Aniston és Brad Pitt is részt vett, hiszen mind a kettőjük a jelöltek között volt.

Az egykori házaspárról még közös felvételek is készültek a gálán, amelyeken látszott, mennyire örültek egymásnak, hogy újra találkoztak. A sajtóban napokig cikkeztek a közös találkozásukról, számos rajongó pedig újra reménykedni kezdett, hogy ők ketten egy szép napon talán ismét egymásra találnak. Még a sztárvilágban is szurkolnak nekik, a Jóbarátok Monicája, Courteney Cox például az Instagramon minden olyan SAG Awardson készült képet lájkolt, amin Aniston és Pitt együtt látható. Sokan eljátszottak a gondolattal, hogy vajon mit szólt mindehhez Angelina Jolie, aki miatt annak idején elvált a sztárpár?

Ez volt Angelina Jolie reakciója Brad és Jennifer képeire

A Hollywood Life amerikai lap egy Angelina Jolie-hoz közel álló forrástól érdeklődte meg, hogy mi volt a szép színésznő reakciója a fotók láttán. Nos, Jolie-t egyáltalán nem hatották meg a látottak.

- Angelinát egyáltalán nem érdekelte, hogy Brad és Jen újra találkozott a SAG Awardson. Tisztában volt vele, hogy újra barátok egymással, ezért nem is érzett dühöt magában a fotók láttán - fogalmazta.

Angelina Jolie és Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán kerültek közel egymáshoz, végül 2005-ben Jennifer Anistontól miatta vált el. Jolie és Pitt 2016-ban jelentette be, hogy elválnak egymástól 11 év együttlét után, ebből két évet éltek le férj és feleségként. Hivatalosan 2019 áprilisában mondták ki a válásukat.

Brad Pitt és Jennifer Aniston egykori álomotthona

Képes összeállításunkban megnézheted, hol élt egykor házaspárként Brad Pitt és Jennifer Aniston.

Ezt is szeretjük