Brad Pitt őrülten szexi a friss fotóján - Dagadó izmai szétfeszítik a pólóját
55 évesen jobban néz ki, mint valaha.

brad-pitt-izmos-nagy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt az egyik legdögösebb pasinak számított a kilencvenes években. Az idő elteltével sem vesztett semmit vonzerejéből, csupán sármosabb lett, és még túl az ötvenen is igazi szívtipró, akiért odavan minden nő.

Ilyen izmos a teste

Egyedül a válása során nézett ki rosszul, ugyanis annyira megviselte, hogy nem láthatja a gyerekeit, hogy legalább húsz kilót fogyott, és teljesen beesett az arca. Szerencsére mára teljesen összeszedte magát, főnixként feltámadt hamvaiból, és ismét a régi fényében tündököl.

A most forgatott Volt egyszer egy Hollywood kedvéért formába is hozta magát a női rajongók legnagyobb örömére, akik pihegve nézték végig a jelenetet, melyben Pitt megszabadul a pólójától a háztetőn. Nem is véletlen, rendesen megdolgozott azokért a kockákért, amik persze a forgatás végeztével sem tűntek el.

brad-pitt-izmos-cover
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

A napokban napvilágra került egy róla készült lesifotó, melyen jól látható, hogy még a rajta lévő, bővebb szabású pólót is szétfeszítik az izmai. Persze be is indította a vágyakozó nők kommentáradatát, akik a közösségi oldalakon sem szégyellték bevallani, hogy még ilyen egyszerű szettben is odavannak érte.

"Az élet igazságtalan! Mi úgy öregszünk, mint a szőlő: napról napra jobban hasonlítunk egy ráncos mazsolára - Brad Pitt viszont olyan, mint a Mekis sajtburger, 20 év múlva is ugyanúgy néz ki, mint amikor megvetted", "Azon a kockahason sajtot lehetne reszelni", "Ez a pasi egyre szexibb, jól állnak neki az évek" - írták a lelkes hozzászólók.

Így néz ki félmeztelenül

A Volt egyszer egy Hollywoodban így néz ki póló nélkül - nem csoda, hogy a női nézőknek elakadt a szava!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük