Egyre durvul a helyzet Angelina Jolie és Brad Pitt között - Most ezzel vádolja a színésznő a férjét
Angelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy nem fizet elég gyerektartást.

angelina-jolie-brad-pitt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még 2016-ban robbant a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. Azóta folyamatosan derülnek ki újabb részletek a sztárpár válásával kapcsolatban. Az eddigi hírek szerint nagyon megromlott a viszonyuk egymással, legutóbb azon ment a vita, hogy a színész nem adott engedélyt arra, hogy Vivienne után másik két gyerekük is szerepelhessen a Demóna legújabb részében. Ráadásul a gyerekeket eleinte el is tiltotta Angelina a színésztől, persze muszáj volt megenyhülnie, mert, ha nem engedné, hogy Brad Pitt rendszeresen lássa a gyerekeket, akkor a felügyeleti jogát is elveszíthetné. Most egy újabb részlet derült ki a páros viszonyáról.

A színésznő szerint Pitt nem fizet eleget

Jolie most azzal vádolja Pittet, hogy nem fizet elegendő gyerektartást már 18 hónapja, a Daily Mail információi szerint. Arra kötelezte a bíróságot, hogy fizettessék ki vele az összeget. Azt is szeretné elérni, hogy a bíró beszéljen meg egy találkozót vele és Pitt-tel, így meg tudnák oldani a problémájukat.

brad-pitt-és-angelina-jolie

Arról nem lehet tudni, hogy pontosan mennyi pénzt is várna el Jolie a férjétől, ugyanis a Daily Mailhez eljutott hivatalos papírokon nem szerepel a pontos összeg. Egy Bradhez közel álló személy azt nyilatkozta a lapnak, hogy a színész harcolni fog az állításokkal szemben, és szerinte az 54 éves sztár mindig eleget tesz a kötelezettségeinek.

Jolie szóvivője a People magazinnak elmondta, a 43 éves színésznő azért kérte, hogy Pitt több gyerektartást vállaljon, mivel ez a cselekedet a házasságuk lezárását biztosítaná, könnyebben tovább tudnának lépni az életük következő szakaszába, ezek mellett pedig lehetővé tenné mindkettőjük számára, hogy elkötelezett módon tudják nevelni a közös gyerekeiket.

Angelina Jolie belebetegedett a válásba

Mióta súlyos magánéleti gondokkal küzd a színésznő, egyre csak fogy. Őszintén nyilatkozott arról korábban, hogy nagyon megviseli a válás. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire lefogyott.

Ezt is szeretjük